29th January 2013

3X LUNCH

Ik houd van lunch! Zoveel zelfs dat ik wel kan zeggen dat het mijn favoriete maal van de dag is. Als ik naar school ga houd ik het meestal simpel, dan neem ik bijvoorbeeld brood met kaas of houmous of een simpele salade mee. Maar als ik vroeg uit ben of als het weekend is, heb ik zin om wat meer uit te pakken dan normaal. Ik heb dan immers meer tijd! Benieuwd naar wat ik dan zoal klaarmaak als lunch?

Wat eet jij graag als lunch wanneer je meer tijd hebt om iets klaar te maken? Let us know!

liefs i

Follow on Bloglovin

20 thoughts on “3X LUNCH

 1. Martina

  Ik maak zelf heel graag meergranen bollen met geitenkaas honing en walnoten uit de oven! Ik maak ook wel tonijnsalade en dan eet ik het in een wrap, ook superlekker!
  Ps; Check mijn artikel van vandaag :)

  1. Irene Post author

   Haha, ik vind geitenkaas echt zoooo vies! :P Misschien is het ook lekker met brie? En die wrap moet ik onthouden, gewoon de tonijnsalade erin, wordt het toch wat specialer en vullender.

 2. Milou/ LounaBeauty

  Jummie, dat ziet er goed uit. Ik ben ook van de simpele dingen, maar als ik meer tijd heb het liefst iets met ei of inderdaad een lekkere tosti. JUMMIEEE

 3. roos

  Ik ben totaal geen fan van curry en kerrie, daarom zijn de eerste twee recepten waarschijnlijk niets voor mij. Maar die laatste lijkt me lekker, die ga ik eens proberen! :)

 4. Nancy

  Ziet er lekker uit allemaal! Ik neem dan vaak een tosti met ham, kaas en mosterd, een broodje met ei of een pistoletje met tonijn, tomaat en kaas uit de oven, zo lekker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*