About us

Hello there! Wat leuk dat je op onze site komt kijken! Nu je hier wat aan het rondsnuffelen bent ben je misschien wel benieuwd geworden naar wie de gezichten achter deze site zijn. Begrijpelijk, want dat vinden wij zelf ook altijd erg interessant :)

Ik ben Irene, 19 jaar en ik woon sinds dit jaar op mezelf in Utrecht. Ik studeer hier Communicatie- en Informatiewetenschappen, wat me tot nu toe goed bevalt! Ook al woon ik hier nog maar kort, ik vind Utrecht geweldig. Mede omdat mijn zussen er ook wonen.. ;) Gezelligheid gegarandeerd dus! Ook al heb ik het erg druk met school, ik maak altijd tijd voor leuke dingen: blogs bezoeken, YouTube filmpjes kijken, lekker koken, op mijn gitaar tokkelen en gezellig iets met mijn vriendinnen en zussen doen. Ik heb twee oudere zussen en met een van hen onderhoud ik deze site met enorm veel plezier.

En die oudere zus ben ik! Ik ben Daphne, 21 jaar oud en ik woon op kamers in Utrecht. Ik studeer hier Pedagogiek en ben op het moment bezig met de minor Inleiding in de toegepaste psychologie. Ik blijf het leuk vinden om thuis te komen bij mijn ouders en Irene. Onze oudste zus Hilde woont ook in Utrecht, dus haar zie ik geregeld daar. Verder doe ik veel leuke dingen met vriendinnen, vind ik het heerlijk om allerlei blogs te volgen en ben ik graag te vinden in kringloopwinkels. Zo goedkoop mogelijk een leuk kledingstuk scoren, is voor mij echt een sport! Naast de lichaamsbeweging die ik hierbij krijg, word ik ook steeds fanatieker in Bikram yoga. Zo’n 3 keer in de week ben ik in de studio te vinden en ik vind het heerlijk. Deze sport doe ik in Utrecht. Als ik bij mijn ouders ben, pak ik graag mijn skates uit de garage en ga ik een eindje skaten. Hiernaast vind ik het ook leuk om met (gezond) eten bezig te zijn. Behalve artikels over fashion en beauty, zul je ook regelmatig food artikels voorgeschoteld krijgen.

Veel plezier met lezen!4 comments


  Hildo

  December 3, 2012

  Omigod jongens vet mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  July 16, 2013

  Leuke blog meiden!  July 16, 2013

  Hele leuke blog! Ben nog bezig om alle vorige artikelen te lezen haha.


  Delanghaarkapster

  January 8, 2014

  Wat onwijs leuk zussen met een blog!!! Jullie zien er super uit :-)


*