breakfast | bananenpannenkoekjes met appel en nectarine | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
30.07.2013

Soms kan ik wekenlang elke dag hetzelfde ontbijt eten. Zo had ik mijn overnight oats met appel en kaneel periode, dat vond ik zooo lekker! Helaas ben ik er nu niet meer zo gek op en dat komt denk ik omdat ik het zo vaak had gegeten in zo’n korte periode. Iets waar ik echter nooit genoeg van kan krijgen is fruit als ontbijt. Niet gek ook eigenlijk, want er is zo veel om uit te kiezen! Zo ging ik laatst voor bananenpannenkoekjes (ik gebruikte één banaan en één ei) met een bakje appel en nectarine ernaast. Door het ei niet per se een ontbijt met alleen fruit, maar wel grotendeels! Ik heb het lekker aan de tuintafel (in het zonnetje!) opgegeten, genietennn! En door de pannenkoeken weer eens wat anders dan een standaard fruitontbijt. Waarmee ontbijten jullie graag? Ga jij ook wel eens voor bananenpannenkoekjes?
i

Follow on Bloglovin

liefs23 comments


  Lara

  July 30, 2013

  Ziet er heerlijk uit!! Wel een ideetje voor morgenochtend. Zou het ook lekker zijn met alleen eiwit? Dat is het enige wat ik in huis heb, valt altijd te proberen haha.  July 30, 2013

  Mmmmm lekker!


  Nena - whatevergivesjoy

  July 30, 2013

  Hmm, lijkt me erg lekker! :)  July 30, 2013

  Haha herkenbaar, ik ben ook van de fases qua ontbijt. Op dit moment is dat griekse yoghurt met appel, kaneel en lijnzaad!  July 30, 2013

  Oh heerlijk!
  Als ik moet werken eet ik snel een boterham in de trein (ik sta dan om half 6 naast mijn bed, dan is een boterham smeren al veel werk:p) en als ik vrij ben of late dienst heb eet ik vaak melk of yoghurt met cruesli en fruit :)  July 30, 2013

  Bananenpannenkoekjes in combi met fruit zijn heerlijk! Ik herken het wel dat ik je soms weken hetzelfde ontbijt eet. Sommige vinden dat saai. Ik vind als iets heeeel lekker is, moet je er zo vaak mogelijk van genieten;)! Ik heb dat nu met aardbeien, die zijn binnenkort niet meer zo zoet als nu, dus eet ik er heeel veeeel met het ontbijt!  July 30, 2013

  Ziet er lekker uit!


  Charile

  July 30, 2013

  Lekker!  July 30, 2013

  Oh so good! Perzik of nectarine is een van mijn favo fruit. En die pannekoekjes heb ik net ook gebakken =) Lekker met kaneel en kokos!


  Dina

  July 30, 2013

  Ik heb vanmorgen ook nog banenenpannenkoekjes gegeten. :)  July 30, 2013

  Hmmm, wat ziet dat er héérlijk uit!


  Hannah

  July 30, 2013

  Oeh wat ziet dat er lekker uit! Ik ga zelf ook maar eens bananenpannekoekjes proberen te maken, dat klinkt echt heerlijk!  July 30, 2013

  Ziet er erg lekker uit! Daar zou ik mijn vriend vast heel gelukkig mee maken ;) Ga ik es proberen  July 30, 2013

  Wat lekker. Fruit jammie ♥x  July 30, 2013

  Mmm… yummy in my tummy! Dat ziet er heerlijk uit, ik ben dol op American pancakes!  July 30, 2013

  Mmmm! Ziet er heerlijk uit! Ik maak het ook vaker in het weekend!
  With love,

  Joy
  justlikesushi.com  July 30, 2013

  Dat ziet er goed uit (:!  July 31, 2013

  Oh yum, dit ziet er echt heel erg lekker uit! :) x Laura  July 31, 2013

  Ooh lekker! Alleen zouden die pannekoekjes van mij in supersize versie mogen zijn, haha.  July 31, 2013

  Mmm ziet er zo lekker uit! Nu krijg ik trek haha!


  The Daily Fashion Drug

  July 31, 2013

  Oh yum, dat ziet er heerlijk uit! Mooie foto’s ook :) xo  August 1, 2013

  Pannenkoekjes als ontbijt: I like it!  August 3, 2013

  Hmm, met zo’n ontbijt begint de dag goed :)


*