26th March 2013

cheap buying = happy buying

Als je onze blog al een tijdje volgt, weet je dat ik hou van koopjes. Zo goedkoop mogelijk een leuk kledingstuk scoren, is voor mij echt een sport! Een hoop van mijn outfits die jullie al hebben kunnen zien, bestaan dan ook uit tweedehands items of items die ik voor een klein prijsje heb weten te kopen. Ik ben dan ook vaak in kringloopwinkels te vinden en ik vind het heerlijk om bijvoorbeeld bij de H&M of Monki in de sale te snuffelen. Maar een paar euro neer hoeven leggen voor dat ene mooie bloesje, of die perfecte high-waisted jeans en mijn dag kan niet meer stuk!
Naast dat ik van goedkoop kleding shoppen een gelukkig gevoel krijg, krijg ik dat ook van… ja, je raadt het al: ETEN. Toen een vriendin van mij met het idee kwam om met een aantal meiden sushi te gaan eten in Utrecht was ik benieuwd. Toen ze vertelde dat het ging om een all-you-can-eat aanbieding waarmee we 50% korting kregen, werd ik enthousiast. Toen ik hoorde dat we maar 13,25 euro per persoon neer hoefden te leggen, werd ik HEEL erg enthousiast! De combinatie eten, gezelligheid én een fijn prijsje is wat mij betreft altijd goed.
Door mijn vriendin maakte ik voor het eerst kennis met Groupon. Sindsdien hou ik de aanbiedingen op deze website goed in de gaten. Onze voordelige all-you-can-eat sushi date ging namelijk niet door omdat de deal was uitverkocht. Zo jammer! Maar gelukkig worden er op de website van Groupon dagelijks nieuwe deals aangeboden door heel Nederland. Mijn tip is dus wel: wees er snel bij!

Verder spotte ik op de website ook een aantal beauty aanbiedingen: Een dagje naar de sauna, een kortingsbon voor de kapper, een gezichtsbehandeling of een ontspannende Thaise massage. En dat allemaal met flinke kortingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Groupon heeft er mooie aanbiedingen voor: denk aan een professionele fotoshoot, autorijlessen of zonvakanties. Het handige vind ik dat je kan zoeken op aanbiedingen binnen je woonplaats. Zo kan je precies zien wat voor leuke deals er zijn bij jou in de buurt.

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van Groupon?

d

Follow on Bloglovin

23 thoughts on “cheap buying = happy buying

 1. Melissa

  Groupon is echt heerlijk! Het scheelt meestal onwijs veel geld waardoor je twee dingen kan doen voor hetzelfde geld bijvoorbeeld. Ik kijk ook vaak op travelbird voor goedkope weekendjes weg, dus mocht je binnenkort weg willen, zou ik die site even goed in de gaten houden als ik jou was. :)

  1. Daphne Post author

   Ik las eerst een ferrari’tje haha (ik dacht al, hoe duur was die auto dan?!), maar een ferrariritje klinkt ook al heel tof! Vooral om cadeau te doen aan je vader :)

 2. Juul

  Hey Daphne,
  Leuke blog is dit! Hoorde via via dat Groupon ermee stopt.. failliet oid.. ben benieuwd of het waar is!
  En ik hou ook van goedkoop shoppen EN eten hahaha. Gave foto’s ook! Ik hou jullie in de smiezen ;-)

  xx
  Juul (van Hilde ;D)

  1. Daphne Post author

   Hee Juul, wat leuk dat je een comment achterlaat! :D Dankjewel! En ik ben benieuwd of het klopt dat groupon ermee stopt, ik hoop het in ieder geval niet nu ik ze net heb ontdekt! X

 3. Anne

  Leuk artikel! Ik vraag het me telkens weer af, dus nu vraag ik het maar gewoon: Wat is dat voor fantastische knalroze lippenstift die je op hebt op de rechtse foto? Liefs!

  1. Daphne Post author

   Thanks Anne! :D Ik draag mijn lippenstift van het merk Flormar, afgelopen zomer gekocht in Barcelona. Heel chill budgetmerk, maar is geloof ik niet te koop in Nederland (in ieder geval niet in winkels, online misschien wel!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*