currently listening on spotify | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
12.11.2013

Het lijkt of iedereen tegenwoordig van Spotify gebruik maakt.. Zelf wilde ik er nooit aan beginnen, omdat ik dacht dat je sowieso moest betalen en omdat ik gewoon geen zin had om er moeite voor te doen :P En YouTube en iTunes werk toch gewoon prima? Op aandringen van Hilde heb ik het uiteindelijk toch maar gedownload, gewoon, om te kijken wat ik ervan vond. Eenmaal een paar werken verder kan ik niet meer zonder! Ik vind de reclames ertussendoor niet heel storend, maar ik zou wel graag offline afspeellijsten willen hebben voor op mijn telefoon. Toch maar gewoon een premium account nemen dan? In deze post laat ik graag wat van mijn favoriete nummers van de afgelopen tijd aan jullie horen :) Ik zou zeggen, luister er een paar en ga tegelijkertijd verder met waar je mee bezig was in een nieuw tabblad! Doen jullie aan Spotify?

Follow on Bloglovin

liefs0 comments


*