dagverslag / 30 jaar getrouwd | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
17.04.2013

Een tijdje terug vertelde ik jullie al dat mijn ouders 30 jaar getrouwd zijn. Een echte mijlpaal, als je het mij vraagt! Het leek mijn ouders leuk om die dag wat te ondernemen en dus zijn we naar het Kröller-Müller Museum geweest. We begonnen de dag met een heerlijk ontbijtje (KLIK) en later op de dag schoot mijn moeder wat outfitfoto’s van me die je HIER kan zien. Maar ik heb die dag nog meer foto’s gemaakt en die laat ik in dit artikel aan jullie zien! We hebben geluncht in het museum, naar mooie kunst gekeken en zijn ‘s avonds nog met zijn allen uit eten geweest. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien!

A while ago I told you that my parents celebrated their 30th wedding anniversary. A real milestone if you ask me! My parents thought it would be fun to do something fun that day, so we went to the Kröller-Müller Museum. We started the day off with a delicious breakfast (CLICK) and my mom took some pictures of my outfit later that day, which you can see in a post HERE. But I took more pics that day which I’m about to show you now! We had lunch at the museum, took a look at some pieces of art and later that night we went out for dinner with the whole family. Hope you will enjoy these pics!
chocoladetaarttheecollagesoepsaladeklerenoutfitcollage1aardappeltjescollage2hoi

Follow on Bloglovin

liefs11 comments  April 17, 2013

  Ziet eruit als een gezellige dag met veel lekker eten!  April 17, 2013

  Leuk zeg, gefeliciteerd! Het ziet er allemaal lekker uit. :-)


  Nena - whatevergivesjoy

  April 17, 2013

  Leuke foto’s (:  April 17, 2013

  Wauw! Leuk verslag.
  nog gefeliciteerd met je ouders :)
  al dat eten, yummeh!  April 17, 2013

  Gefeliciteerd voor je ouders, 30 jaar, dat is een hele mijlpaal! Mooie foto’s heb je gemaakt in het museum. Ik ben er jaren geleden eens geweest, maar moet er gauw weer eens heen :).  April 17, 2013

  Wat geweldig! Gefeliciteerd!

  Monica Harmony’s Blog  April 17, 2013

  Wat een heerlijke foto’s! Ziet er gezellig uit :)  April 17, 2013

  Nog gefeliciteerd! Ik ben ook naar dat museum geweest, vorig schooljaar, maar het was niet zo slim van school om naar zo’n museum te gaan na 4 dagen werkweek :’)


  Anne Solveig

  April 17, 2013

  Leuk!  April 17, 2013

  Leuk om te zien! Mooie foto’s, alles ziet er zo leuk (en lekker!) uit. En je outfit vind ik ook heel mooi, ik ben echt gek op dat soort geruite sjaals!


  Esmay

  April 17, 2013

  Mooie foto’s! Lekker eten ook allemaal hihi! :D
  Gefeliciteerd met je ouders nog :D


*