Filmpje/ eetdagboek | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
09.06.2014

Daphne heeft er inmiddels al twee van online staan, maar dit is mijn eerste eetdagboek in videovorm! Deze vlog is van 22 mei, een dag waarop ik moest werken, even ging stemmen en heerlijke curry met rijst maakte. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien! Net als Daphne eet ik volgens het Raw till 4 dieet (in dit artikel legt ze kort uit wat dit inhoudt). Ik heb trouwens de spiegelreflex van mijn vader gebruikt, wat een mooie kwaliteit geeft. Hij is alleen zo zwaar dat hij niet erg fijn in gebruik is, haha. Ook niet erg handig voor als ik ‘m onderweg mee wil nemen! Voor mijn verjaardag krijg ik een camera die een stuk kleiner en lichter is, maar als het goed is wel heel mooi kan filmen. Ik kan niet wachten tot ik ‘m heb!

Follow on Bloglovin

liefs8 comments  June 9, 2014

  Leuk filmpje! Ik zou alleen perzikken wel even veranderen in perziken ;)


  Irene

  June 9, 2014

  Oh, wat stom! Ik vond het er al raar uitzien, maar perziken voelde ook niet helemaal goed op de één of andere manier :P Heb het veranderd, dankjewel!  June 9, 2014

  Wat leuk, mooie camera, met wat heb je gefilmd? Smakelijk


  joyce

  June 11, 2014

  Ik zag al op meer vegan youtube accounts dat ze carob powder gebruikte! Wat is het precies en waar kan je het kopen hier in nederland? Leuk filmpje!


  Daphne

  June 11, 2014

  Carobepoeder heeft een zoete smaakt die een beetje lijkt op cacao. Ik weet dat je het bij de natuurwinkel kan kopen, maar ook vast in een hoop online shops! :) Ik schreef er toevallig hier ook een klein stukje over: http://sistersinparadise.nl/aardbeien-in-chocoladesaus/


  Fanoes

  June 11, 2014

  LEUK!! Hopelijk vaker een filmpje als je je nieuwe camera krijgt :)


  Amber

  August 11, 2014

  Leuk!! meer rawtill4’ers :)


  Daphne

  August 14, 2014

  Jeej insgelijks! Wat leuk dat je comment :)


*