23rd June 2013

eye candy / pretty bikes

Voor ons Nederlanders is het hebben van een fiets een noodzaak. We fietsen ermee naar school, werk, doen er boodschappen mee en halen de kinderen ermee uit school. Maakt niet uit hoe verroest, lelijk en gammel hij is, as long as it does the job. Maar tegenwoordig zijn er zoveel hippe fietsen op de markt dat je er ook nog eens helemaal de blits mee kunt maken! Mijn omafiets is nog in perfecte staat, dus zou het nogal overdreven zijn om een nieuwe, coolere fiets te kopen. Daarbij ga ik volgend jaar in Utrecht wonen en studeren en als je niet wil dat je fiets binnen no-time wordt gestolen is het niet verstandig om veel geld uit te geven aan een hippe fiets. Maar kijken naar mooie exemplaren mag altijd, toch? (Klik hier om nog meer mooie exemplaren te bekijken)

En ten slotte mijn favoriet: de unicorn fiets! Haha, deze zie ik zo nu en dan eens voorbijkomen op Tumblr en Pinterest, is ie niet awesome?

Nu ik er over nadenk kan je je fiets natuurlijk ook voorzien van een nieuw kleurtje of een schattig mandje! Maakt je fiets gelijk wat meer fancy en het hoeft helemaal niet veel te kosten. Wanneer ik een nieuwe (tweedehands) fiets ga aanschaffen voor volgend jaar, ga ik er zeker een mandje op zetten!

Zouden jullie ook niet zo’n mooie fiets willen hebben? Welke van bovenstaanden is jouw favoriet?

Follow on Bloglovin

11 thoughts on “eye candy / pretty bikes

 1. Marjolein

  Tof! Ik zag laatst ook een heel artikel over fietsen in de Elle, echt leuk om te lezen :D Ik vind die unicorn fiets echt geweldig!
  Ik ben trouwens wel echt verliefd op mijn fiets, ik heb een zwarte opoefiets met een grote, rieten mand. Love it!

 2. Nanda

  Mijn fiets is al zo vaak gejat dat ik er geen moeite meer voor doe, als t maar fietst ;) Wel heb ik thuis een oma fiets, dat is toch wel mijn lievelingsfiets. :)

 3. Sylvia Kuijsten

  Wat een leuke post, zitten mooie exemplaren tussen :) Ik kan echt niet zonder mijn trouwe tweewieler, dan kom je in de stad toch niet zo ver ;) En ik verslikte me spontaan in m’n koffie toen ik die unicorn fiets zag, bril-jant.

Leave a Reply to Annemijn Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*