filmpje / bloggerweekend ibis hotel rotterdam | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
17.08.2014

Happy Sunday everyone! Vorig weekend zijn Daphne en ik naar een bloggerweekend in Rotterdam geweest. Het eerste event waar we ooit heen zijn geweest, dat vonden we dus best wel spannend! Het event was georganiseerd door Ketchum, ter ere van de opening van een nieuw soort ibis Hotel in Rotterdam. Samen met een aantal andere bloggers mochten wij daar dus een nachtje blijven slapen. Daarnaast waren er nog veel meer andere leuke activiteiten gepland. Ben je benieuwd naar wat we allemaal gedaan hebben? Kijk dan snel de vlog!

Edit: Hoi, Daphne hier! Heb je de vlog al gezien? Omdat ik ze te leuk vond om niet te delen, heb ik hier nog een paar foto’s die de fotograaf tijdens het weekend heeft gemaakt. Ik weet zijn naam even niet meer, maar die voeg ik toe als ik hem heb gevonden.

We kregen super hippe groene fietsen om mee door Rotterdam te cruisen.

Irene (links) druk bezig met het vinden van een outfit in de vintage store! Dit is de outlet store van Vintage per kilo in Rotterdam (adres: Weena Zuid 26).

Hier zit iedereen helemaal happy beppy in The Tea Lab. We mochten onze eigen thee samenstellen en er een naam voor bedenken. Irene vertelde hier net dat ze haar thee ‘Momma knows best’ had genoemd. Ze had namelijk gember in haar thee gedaan en dit had ze waarschijnlijk niet gedaan als mama ons niet meerdere malen verteld heeft dat gember zo gezond is haha! Het moge wel duidelijk zijn dat ik ook gember in m’n thee heb gedaan. De smaak ervan is ook zo lekker vind ik.

Natuurlijk even wat foto’s maken.

‘s Avonds gingen we eten bij restaurant Gare du Nord waar we heerlijk biologisch en veganistisch hebben gegeten. Het was niet zomaar een restaurant, want we aten namelijk in een treincoué, super origineel en gezellig. In de vlog zie je de gerechten die we kregen.

Follow on Bloglovin

liefs9 comments  August 17, 2014

  Ziet er heel leuk uit! Gaaf dat je erbij was!  August 17, 2014

  Wat een leuke vlog heb je ervan gemaakt. Ziet er heel geslaagd uit allemaal!  August 17, 2014

  Wat onwijs leuk dat jullie hierbij waren! Lijkt me ook fijn dat jullie samen zijn met dit soort nieuwe dingen, leuk hoor!


  roos

  August 17, 2014

  Het ziet er erg leuk uit zeg! Leuke vlog ook ,met leuke muziek haha :)  August 17, 2014

  Wat een leuke vlog, ziet er erg gezellig uit! Nu baal ik nog meer dat ik niet kon!
  Liefs  August 17, 2014

  Ah, wat leuk! Vooral die treincoupé is echt tof :)  August 17, 2014

  Wat leuk om dit terug te zien, leuke volg ook. Vond het super leuk om jullie ontmoet te hebben!
  Liefs,

  Chantal


  Anne Solveig

  August 18, 2014

  Super leuk!


  Hilbert

  October 31, 2014

  Oke late reactie maar zoooooo leuk jongens <3


*