FOOD || Eetdagboek #3 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
03.10.2012

Ik dronk een veggie juice voordat ik naar Bikram Yoga ging. Ik gebruik altijd gewoon wat ik in huis heb en deze keer ging er het volgende in: wortels, bloemkool, spruitjes en een stuk peer.
Toen ik terug kwam van het sporten at ik een banaan en wat druiven.

Tussen de middag belegde ik een stuk naanbrood. Hij kwam hier net uit de oven hmmm! Ik smeerde er een laagje mosterd over, toen een laagje spinazie, plakjes tomaat, een zachtgekookt eitje, wat kappertjes en zout en peper.

‘s Avonds at ik bloemkool curry met Griekse yoghurt. Over de yoghurt heb ik wat gebakken komijnzaad gestrooid. Normaal zou ik hier een eitje bij eten, maar daar had ik er in de middag al een op. Zonder eitje smaakte het ook prima!
 
 

Follow on Bloglovin

liefs8 comments


*