FOOD || Eetdagboek #8 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
20.12.2012

Afgelopen weekend was ik gezellig bij m’n ouders en Irene. Als ik bij hen ben, ben ik meestal aan het chillen met Irene, aan het studeren of ben ik bezig met food. Mijn ouders zijn de laatste tijd steeds meer bezig met het uitzoeken van lekkere nieuwe gerechten voor het avondeten. Bijna elk weekend eet ik wel iets nieuws en meestal is ook heel lekker! Zondag maakte ik foto’s voor in eetdagboek #8. IMG_4609

Ontbijt: Papa had een hoop sinaasappels in huis gehaald dus maakte ik een versgeperste jus. Ik vind dat altijd zo lekker dat ik het in één adje op heb. Verder at ik een peer.
IMG_4574
Lunch: Tijdens de lunch maakte ik wee boterhammen met kaas en een zachtgekookt eitje. Door de smaak die de kaas al heeft, vind ik dat het ei verder geen zout meer nodig heeft. Heerlijke combi! Vooral als het eitje lekker zachtgekookt is hmmmm!
IMG_4597
Avondeten: Papa introduceerde weer iets nieuws: Venkel-salade met sinaasappel en olijven. Ik weet niet precies wat hij er voor dressing doorheen heeft gedaan, maar ik vond de combinatie van venkel en sinaasappel erg lekker! Papa en mama vonden het ook geslaagd, maar Irene vond het weer wat minder. Je moet ook maar net van de smaak van venkel houden denk ik.
Verder maakte ik voor bij de salade schijven van aubergine met een plakje brie en plakje tomaat erop. Eventjes bakken in de pan en klaar! Het bakken deed ik in een aantal keer, dus vandaar dat er maar ééntje op mijn bord ligt
IMG_4603
Late night snack: In het kerstpakket van Irene zaten mini marshmallows. Zo cute! Die wilden we natuurlijk meteen uitproberen. We strooiden ze over de warme chocomel met slagroom! Heerlijk zoet :)

liefs d

Follow on Bloglovin

liefs5 comments  December 20, 2012

  Wat een heerlijke dingen,, die crackers ga ik zo gelijk even maken! heerlijk ;) liefs  December 20, 2012

  yumm!! vooral die crackers en chocomelk lijken me lekkeerrrr


  myrthe

  December 20, 2012

  Waaaauw MMMM krijg gelijk honger :)

  xoxo Liefs

  http://www.myrtster.blogspot.com


  kirsten

  December 20, 2012

  Wat een lekkere dingetjes allemaal!  December 20, 2012

  Wauuww, die chocomel lijkt me zoo lekker! Ik hou ook zo veel van vers sinaasappelsap!


*