FOOD || Eetdagboek #9 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
10.01.2013

peer en kiwi gold
peanut butter love
salade
zuurkool 4
Volgens mij zeggen de foto’s eigenlijk al genoeg! Dit was voor mij een gezonde, gevarieerde dag in 2012. Ik was de foto’s bijna vergeten! Ze lagen nog te wachten om bewerkt te worden.
Meestal start ik mijn dag met een fruitbakje, net als vandaag. Vlak daarna at ik rijstwafels met pindakaas. Deze combi blijft heerlijk. Als lunch at ik een salade van ingredienten die ik in huis had. Pesto door de salade doe ik de laatste tijd steeds vaker: delicioux! Het avondeten was een beetje een experimentje: zuurkool en aardappelen met peer en een ketchupsausje. Papa maakt dit wel eens met dezelfde ingrediënten, maar dan in een ovenschotel. Ik had alleen geen zin om lang op de oven te wachten dus ik kookte alles gewoon in de pan en vond dat het dan maar klaar moest zijn. Het smaakte prima! De peer en het ketchupsausje (ui, bouillon en ketchup) maken de zuurkool en aardappelen heel lekker. Het sausje was helaas wel wat dun want ik had niks in huis om hem dikker mee te maken. Ik heb daarom meteen wat Arrowroot gekocht waarmee ik mijn sausjes kan binden. Soms kook ik wat extra zodat ik twee porties kan invriezen voor dagen waarop ik geen zin heb om te koken. Gelukkig heb ik dat met deze zuurkoolhap ook gedaan! Ik vind dit maaltje heerlijk nu in de winter :)

liefs d

 

Follow on Bloglovin

liefs17 comments  January 10, 2013

  Yammie yammie!  January 10, 2013

  Ziet er allemaal lekker uit! Vooral die fruitjes heb ik nu erg zin in :-)


  www.levande39.blogspot.nl

  January 10, 2013

  Aaah ziet er super lekker uit. Leuk zo’n artiekel!! XX  January 10, 2013

  Jammie, jammie, jammie! Ziet er lekker uit en ook nog eens gezond :)


  Nanda

  January 10, 2013

  Oh klinkt allemaal heerlijk! :D  January 10, 2013

  Leuk dagboekje. Zuurkool met ketchupsaus? Daar heb ik echt nog nooit van gehoord. Meestal is mijn zuurkool toch wat ‘conventioneler’, in de vorm van stamppot met gehakt/banaan of gewoon pure stamppot. Ben nu toch benieuwd naar de smaak van ketchup daar bij..  January 10, 2013

  Ooooh heerlijke salade!  January 10, 2013

  Hmmmmm, ik houd van kiwi gold! Wel nog nooit gegeten in combinatie met peer! Dat slaatje ziet er ook wel delicious uit!


  Milou

  January 10, 2013

  Jum ziet er allemaal lekker uit!  January 10, 2013

  Oh wat ziet dat er heerlijk uit! Rijstenwafels met pindakaas, yummie, dat eet ik ook regelmatig!  January 10, 2013

  Ziet er echt heel erg lekker uit! :)


  Nina

  January 10, 2013

  Jum! x  January 10, 2013

  En nu heb ik honger..

  Hahah, ziet er lekker uit meid!  January 10, 2013

  OMG! Ik vind alles lekker. Gold kiwi, hmmm!  January 10, 2013

  Wat ziet dat er leuk uit! Wat een gave blog hebben jullie! En nog bedankt voor de lieve reactie :)
  xxx  January 11, 2013

  Ooooh, ik kom echt een weekje met jou mee eten haha, het ziet er allemaal zo lekker uit! De foto’s heb je ook leuk gedaan :D  January 21, 2013

  Mmm, vooral die salade ziet er heel lekker uit!
  Heel gezond ^^
  Ik heb je gefollowed op bloglovin :)


*