food | sushi eten bij shabu shabu | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
26.07.2013

Zoals velen ben ik gek op sushi. Ik twijfelde dan ook geen moment toen ik mocht kiezen waar we met mijn verjaardag uit eten zouden gaan: Shabu Shabu in Nijmegen natuurlijk! Dit filiaal is nog redelijk nieuw en ik was er nog nooit geweest, maar ik had er al veel goeds over gehoord. Het eten was heerlijk en heel fotogeniek, dus heb ik een aantal mooie foto’s kunnen schieten! Kijken (en kwijlen) jullie mee? :)
haring
garnaal
zalm
gember
bonen
vegetarisch
variatie
ijs
toetjes
Gaan jullie wel eens ergens sushi eten?
i

Follow on Bloglovin

liefs12 comments


  Lara

  July 26, 2013

  Wauw ziet er HEERLIJK uit! Ik ben zelf nog nooit bij Shabu Shabu gaan eten, toch maar eens doen zo te zien!  July 26, 2013

  Mooie foto’s! Idd erg fotogeniek eten ;)  July 26, 2013

  Ziet er heerlijk uit! :)  July 26, 2013

  jaaaa altijd!!!! mn favo, door jou heb ik nu sushi craving XD  July 26, 2013

  Ziet er heerlijk uit!  July 26, 2013

  Sinds kort hebben we een Shabu Shabu in apeldoorn, maar ik ben er nog niet geweest. In apeldoorn zitten meerdere sushi restaurants en mijn vaste stekkie vind ik zo leuk en lekker dat ik die niet wil inruilen :p  July 26, 2013

  Het word echt een keer tijd dat ik ook sushi ga proeven. Mooie foto’s! En heeele fotogenieke sushi haha!  July 26, 2013

  Liefde voor suhsi <3 vooral die met gewoon rijst en rauwe zalm <3 heaven!  July 26, 2013

  Ziet er heerlijk uit !


  Nena - whatevergivesjoy

  July 27, 2013

  Ooooh, ik kan niet wachten om nog eens sushi te eten :)


  Petra

  August 4, 2013

  Ik ben al meeerdere keren bij Shabu Shabu geweest en heb me AALTIJD al afgevraagd hoe het ‘brownietoetje’ is waar je extra voor betaald. Volgens mij is dat m op je laatste foto, toch toch toch?
  Hoe was die!!?


  Irene

  August 4, 2013

  Hahaha! Wij dachten, we wagen ‘t erop! Het ziet er misschien wat chemisch uit enzo (is het ook vast wel) maar ik kan me herinneren dat het heeel lekker was. Dus zeker die paar euro (of hoeveel was het?) extra waard :) Volgende keer gewoon nemen!! x


*