4th June 2013

haul / ebay & boohoo

Ik kom terug van een weekendje Londen en wat doe ik? Online shoppen. Alsof ik al niet genoeg had uitgegeven in de Primark.. :’) Ik ga een shoplog opnemen van mijn Primark en Boots aankopen, maar voor nu leek het me leuk om jullie te laten zien wat ik online heb gekocht! Kijken jullie mee?


KLIK VOOR LINK

Als eerste deze schattige playsuit! Ik zie ze steeds vaker voorbij komen op blogs en toen ik deze tegenkwam op Boohoo.com kon ik ‘m eigenlijk niet níét kopen. Bruine benen, mijn nieuwe Primark sandaaltjes en rode lippen erbij, ik zie het al helemaal voor me!KLIK VOOR LINK

Een tijdje terug kwam ik deze foto tegen op de instagram van rosheenorla waarop ze een grijze midi dress droeg, die ik haar heel mooi vond staan! Vooral de kleur vind ik heel tof, jammer dat het niet echt zweet-proof is.


KLIK VOOR LINK

Al heel lang zoek ik naar een lekkere chunky schoen met hak, die comfortabel lopen en een makkelijke kleur hebben. En die vond ik op eBay! Deze nude platform hakken zijn (als je de plateau wegdenkt) helemaal niet hoog en ze zijn nude, waardoor ze lekker draagbaar zijn. Ik kan niet wachten deze op vakantie in Barcelona te dragen!


KLIK VOOR LINK

Naast een midi skirt bestelde ik ook deze midi dress. Deze had ik al een tijdje op het oog, maar telkens dacht ik weer dat het me niet zou staan. Vandaag besloot ik ‘m toch maar te bestellen, aangezien ik ‘m nog steeds heel leuk vind! Ik ben benieuwd hoe hij gaat staan.

Wat zijn jullie laatste online aankopen?

Follow on Bloglovin

25 thoughts on “haul / ebay & boohoo

 1. Flavia

  Die playsuit OMGF! WAAUW!
  Het lukt mij alsmaar niet om een leuke playsuit te scoren..
  Maar misschien moet ik wel een kijkje gaan nemen op Boohoo.com

  &Vorig week had ik een klein opmerking over lettertype enzo.
  Het bleek later dat het aan mijn computer lag. Dus..

  X

  1. Irene Post author

   Neem inderdaad eens een kijkje op Boohoo!! Ze hebben ‘m ook in een cremekleur, ook heel erg leuk.
   Haha en dat maakt niet uit hoor, we horen het wel vaker!! Dat sommige leestekens er ook heel anders uit komen te zien enzo. Binnenkort komt er weer een nieuwe layout dus dan zal het probleem opgelost worden! :)
   xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*