25th March 2013

haul // ebay & forever21

Afgelopen week vond ik het wel weer eens tijd om wat te shoppen!! Omdat ik geen tijd had om even de stad in te gaan besloot ik wat webshops af te struinen. Ik had al een aantal dingen op mijn wishlist staan, zoals een pilotenbril met gekleurde spiegelglazen. Deze heb ik gelukkig kunnen vinden, met nog wat andere leuke spulletjes :) Kijken jullie mee naar mijn aankopen?

Het is weer lente en dat betekent: nieuwe zonnebrillen! Zoals ik al zei zat ik al een tijdje met de pilotenbril met gekleurde spiegelglazen in mijn hoofd. Deze vond ik toevallig toen ik op Forever21.com zat en stopte ‘m dan ook vliegensvlug in mijn mandje. Omdat ik ook graag een wat meer basic model wilde, kocht ik ook een zwart met zilver model. Ik kan niet wachten tot de zon gaat schijnen!


Ik wil al jaren een leuk make-uptasje, maar nooit kwam ik een goede tegen. Deze blauwe met schattige kittehs kon ik niet laten liggen, hij is perfect! Een beetje fout, maar ik hou ervan! Ook kocht ik een kort kettinkje met een vogel, ik vind ‘m echt awesome. Een vriendin van me draagt heel vaak van dit soort korte kettinkjes en ik vind het haar altijd heel leuk staan, maar zelf heb ik er geen één.


Ook maakte ik een stop bij eBay, ofcourse. Ik heb zoveel leuks gezien, maar ben heel kritisch gebleven! Ik kocht een zilveren dunne choker, iets wat ik ook al een tijdje wil hebben. Je kan ‘m eigenlijk overal mee dragen! Als laatst het grijze T-shirt met tijger; hoe cool is deze?? Ik hoop dat hij lekker baggy zit, maar aangezien het one size is ben ik daar niet echt zeker van.. We zullen zien! Hij was helemaal niet duur, dus het zou ook niet zo heel veel uitmaken.

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Hebben jullie zelf nog online geshopt de afgelopen tijd? Zo ja, wat?

LINKS NAAR ITEMS
Pilotenbril – uitverkocht (ja, een dag nadat ik ‘m had gekocht is hij al weg. Ik ben echt een geluksvogel!)
Zwarte zonnebril
Make-uptasje
Kettinkje
Choker
T-Shirt

Follow on Bloglovin

19 thoughts on “haul // ebay & forever21

  1. Melissa

    Wat een gaaf tshirt! Ik ben al zo lang op zoek naar een gave lookalike kenzo tiger sweater, maar vind er nergens 1 die ik echt mooi vind. :( Mijn laatste online aankoop was de graphic eyeliner box van zoeva.de.

  2. Natasja

    Hele gave brillen heb je gescoord. :) Het make-up tasje vind ik ge-wel-dig! Misschien dat ik die ook nog even in mijn mandje ga mikken haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*