shoplog // kringloop, h&m, kruidvat, xenos & markt | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
10.03.2013

Vandaag heb ik een bij elkaar geraapte shoplog voor jullie! Ik heb wat sieraden, beauty, kleding en food gekocht. Zie hier het resultaat van twee uurtjes door de stad ‘rondlopen’:

Ik ben de laatste tijd helemaal niet van de oorbellen. Ik draag hoogstens kleine knopjes. Toen Irene met deze leuke oorbellen aan kwam zetten om ze onze zus Hilde cadeau te doen, vond ik ze al superleuk. Irene kocht ze ook voor zichzelf en omdat ik dan natuurlijk als enige zus niet achter kan blijven, heb ik ze ook gekocht. Geintje, ik vond ze gewoon ook super leuk en heb ze al een aantal keer in gehad. Ze komen van de H&M divided en kosten maar rond de 3 euro.

Bij Kruidvat kocht ik deze gouden ring. Een simpele, maar grote ring die ik goed vond passen bij m’n horloge. Ik vind lange slanke vinders altijd zo mooi, maar helaas moest ik met mijn worstenvingers een maat L afrekenen haha! Achja, beter dan dat de ring er niet in mijn maat is (heb ik bij de H&M vaak).

Bij de Kringloopwinkel nam ik een stapeltje boeken mee. Ze waren maar 1,50 of 2,00 euro per stuk. Komt een vrouw bij de dokter en Mannen die vrouwen haten heb ik al gelezen, maar wilde ik gewoon graag hebben. Over de boeken van Dan Brown is mijn vader altijd lirisch over, dus daar ben ik benieuwd naar. Genoeg leesvoer voor een tijdje!

Ook nam ik deze trui mee bij de kringloopwinkel. Het is geloof ik een jongenstrui, maar ik vond de opdruk heel vet. Hij paste me precies en ik ben van plan er een nonchalante top van te maken.

Tandenstokers.. De tandarts heeft me met een spiegel in m’n hand (‘Ja, kijk maar even mee.’) laten zien en proeven dat mijn tandvlees zo ongezond was. Ze ragde tussen elke tand met het stokertje op en neer totdat mijn hele mond rood kleurde van het bloed. ‘Kijk, jouw tandvlees bloedt, gezond tandvlees doet dat niet.’ Ik heb sindsdien elke dag met een klein plastic flos-ding mezelf gepijnigd, MAAR met resultaat! Na een paar dagen bloedde het niet meer en de tandaarts zag bij de laatste controle ook meteen verschil, zei ze. Die plastic flos-dingen zijn alleen zo duur, dus ik had dit keer gewoon houten tandenstokers meegebracht om te testen.

Bij Kruitvat kocht ik ook skin finish compact powder van Catrice. Ik heb de kleur 030 honey beige en deze past perfect bij mijn huidskleur. Ik gebruik hem na mijn foundation (en soms concealer) om sommige delen van m’n huid mooi te matteren.

Op de markt liep ik langs een kraampje waar ik chiazaad zag liggen: een ‘superfood’, zoals de verpakking al zegt. Ik hoorde er steeds meer over en was benieuwd hoe het zou smaken als ik ze aan mijn smoothies zou toevoegen.

Een schep chiazaad ging die middag meteen in mijn smoothie! Ik maakte er een met bevroren rood fruit, amandelmelk en banaan. Erg geslaagd vond ik hem. Van de chiazaad proefde ik verder niet veel, maar aangezien de goede stoffen die erin zitten gooi ik graag door meer van mijn smoothies wat chiazaad. De leuke glazen pot kocht ik bij Xenos. Rietje erin en het drinken van sapjes en smoothies wordt hierdoor nog leuker :)

d

Follow on Bloglovin

liefs27 comments  March 10, 2013

  De ring ziet er heel gaaf uit!  March 10, 2013

  Goede koop voor een stapeltje boeken! En leuke sieraden :)  March 10, 2013

  Supergaaf. Ik vind de oorbellen heel erg mooi! :)  March 10, 2013

  Wat een leuke aankopen Daphne, en een gaaf t-shirt. Ik ben benieuwd hoe het er uit komt te zien. Dat is nog eens leuk shoppen!


  Charile

  March 10, 2013

  Leuke aankoopjes!  March 10, 2013

  Die ring vind ik super gaaf!


  Aurelie

  March 10, 2013

  Je hebt echt hele leuke dingen gekocht! Ik had ook last van ongezond tandvlees maar door te flossen is dat bij mij ook over gegaan. Flosdraad is inderdaad vrij duur..  March 10, 2013

  Oh vooral de oorbellen vind ik tof!


  Nancy

  March 10, 2013

  Leuke aankopen! Ik moet ook echt een blender gaan aanschaffen haha  March 10, 2013

  leuke spulletjes!  March 10, 2013

  leuke foto’s ! & die smoothie klinkt erg lekker :)


  elma

  March 10, 2013

  Wat een gave ring! x  March 10, 2013

  Leuke shoplog. Leuke tekst ook erbij haha. :) Je tandarts stukje klinkt heeeeeeeel herkenbaar. Heb er zo’n hekel aan he.


  Anne Solveig

  March 10, 2013

  Super leuke shoplog!  March 10, 2013

  Leuke ring!


  Sara

  March 10, 2013

  Leuke dingen heb je gekocht! :)  March 10, 2013

  Leuke spullen!


  Kelly

  March 10, 2013

  Ah super leke oorbellen. Boeken haal ik ook altijd bij de kringloop lekker goedkoop :). xoxo
  http://fashioncouldbeparadise.blogspot.com  March 10, 2013

  Die ring is echt super!  March 10, 2013

  Leuk! Wat goedkoop die boeken, goede aankoop:)  March 10, 2013

  Ah zo leuk! Ik ben heel erg benieuwd naar hoe die trui je staat, want hij ziet er echt geweldig uit :D Ik wil ook een keer naar een kringloop joh…  March 10, 2013

  The earrings are so unique, I love them!

  apinhead.blogspot.com  March 10, 2013

  je gaat zo onwijs genieten van die boeken, stief larsson heeft een geniala thriller serie geschreven, dan brown is een literaal genie en kluun zijn boek is tijdloos en mooi heel veel leesplezier !
  xx ish
  http://tiny-heart-beats.blogspot.nl/  March 10, 2013

  Leuke aankopen, die oorbellen zijn mooi!  March 10, 2013

  De kringloop is de plek om boeken te kopen! Leuke shoplog :)


  Nena - whatevergivesjoy

  March 10, 2013

  Echt een superleuke shoplog! Zulke goedkope boeken! Bij ons in de kringwinkel zijn ze echt niet zo goedkoop!! Daar zijn ze minstens €4 à €5 (:  March 11, 2013

  Leuk om te zien!


*