HOW TO | Gradient juice | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
27.03.2014

Per ongeluk maakte ik laatst deze prachtige gradient juice! Het ging zo. Ik was sinaasappelsap aan het persen en het leek me wel lekker om er voor de verandering een doosje aardbeien uit de diepvries doorheen te blenden. Ik deed een klein beetje sinaapsappelsap in de blender en mixte er de aardbeien door. Toen ik nietsvermoedend de rode sap bij de rest van de sinaapappelsap schonk ontstond er dit:

23451

Is het niet MOOI? :) Heel leuk om te maken als je bijvoorbeeld vrienden op bezoek krijgt. Het is net even iets specialer dan gewoon sinaasappelsap. Voor ongeveer twee liter gradient juice gebruik ik 4 kilo perssinaasappels en een klein doosje rood diepvriesfruit van de Albert Heijn. Inmiddels heb ik mijn sap al meerdere keren op deze manier gemaakt en ik blijf er zeker mee experimenteren. Ik bedacht me net dat het misschien handiger is om het andersom te doen en de rode sap bij de sinaasappelsap te schenken. Het is ook de kunst om de twee kleuren sap voorzichtig bij elkaar te schenken zodat de kleuren niet te veel met elkaar mengen.

Ik ontbijt vaak met sinaasappelsap en dan is een kleine variatie hierop soms wel lekker. Tot nu toe bevalt de combi met aardbeien me het beste, maar ik heb ook frambozen uitgeprobeerd zoals je hierboven ziet. Omdat het rode fruit uit de diepvries komt, is de drank lekker koel. Dus ik weet zeker dat ik dit recept vaak ga maken als de temperaturen weer gaan stijgen!

Follow on Bloglovin

liefs7 comments


    Eline | Just Little Things

    March 27, 2014

    Wow, wat een mooi effect! Net een tumblr plaatje, en het ziet er ook nog eens mega lekker uit!
    Liefs    March 27, 2014

    Mmmmm lekker!    March 27, 2014

    hmm ziet er superlekker uit!    March 28, 2014

    mmm lekker!


    Anne Solveig

    March 28, 2014

    Aaah cool! <3    March 29, 2014

    Wat een tof effect, dit ga ik ook eens proberen!    March 31, 2014

    Wauw, echt heel mooi! Ik was even bang dat ik hier een juicer voor nodig zou hebben, maar dat is niet zo. :)


*