16th May 2013

i need new shoes

Mijn zwarte eBay laarsjes en ik waren onafscheidelijk. Waren, zeg ik met pijn in mijn hart, want op de terugreis van Parijs hebben ze hun laatste adem uitgeblazen. Ik baalde er enorm van, ze passen bij bijna alles en ik droeg ze praktisch elke dag! Nu denk je misschien; mooi excuus om een ander paar schoenen te kopen, maar nee, zodra ik weer geld had bestelde ik op eBay exact dezelfde laarsjes. Ik heb wel gezocht naar iets anders, want afwisseling is natuurlijk ook leuk, maar ik kon niks vinden wat ik leuk vond en wat niet te duur was. Daarom besloot ik maar gewoon weer dezelfde te bestellen! Ze zijn overigens niet helemáál hetzelfde, bij het elastiek zit namelijk ook (nep)leer. Dus toch nog een beetje anders :)
Schermafbeelding 2013-05-10 om 20.38.32
Yup, I definitely needed new shoes. De halve zool kon ik zo ombuigen en het zou niet lang meer duren voordat de hele plateauzool los zou liggen. Om even te benadrukken hoe erg ik gehecht ben aan mijn laarsjes: ik heb ze proberen te maken met lijm en plakband om ze nog aan te kunnen bij de Beautygloss party. Echt erg :P Maaar, ze hebben het de hele dag volgehouden! En ik bedenk me opeens dat ik ze zelfs bij Koninginnedag nog heb gedragen. Maar toen ik die dag eenmaal thuis kwam was het toch wel echt gedaan met ze.
outfitsoutfits2
Een van de vele outfits met mijn laarsjes.

$T2eC16h,!ykE9s7tyfLeBRSlmJy!cw~~60_3
Ennnn het nieuwe exemplaar, yay! Eigenlijk vind ik de laarsjes helemaal niet zo heel mooi op de foto, maar als ik ze aan heb vind ik ze wel weer erg leuk staan.

Als het goed is worden ze een dezer dagen bezorgd, dus ik wacht ongeduldig! Wat vinden jullie ervan? En hebben jullie ook een paar schoenen, een tas of kledingstuk waar je echt niet zonder kunt?

Follow on Bloglovin

6 thoughts on “i need new shoes

  1. Nena - whatevergivesjoy

    Oh, zo vervelend wanneer dat gebeurt hé! Gelukkig kon je ze nog praktisch hetzelfde vinden op ebay (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*