1st February 2013

I want: flare jeans

Zo’n tien jaar terug liep iedereen erin rond: een wijde broek. Toen eenmaal het tijdperk van de skinny jeans aanbrak, verdween de broek met wijde pijpen langzaam maar zeker. Hoe hip het eerst was, zo fout werd het. Maar de laatste tijd merk ik dat de wijde broek haar comeback aan het maken is! Ik moest er weer even aan wennen (ik ben toch ook wel heel erg gehecht aan mijn superskinny broeken) maar ik ben er nu helemaal fan van! Ik ben nog wel wat kieskeurig met de vorm (zo moet hij niet te los om de bovenbenen zitten) maar als het een goed paar is vind ik dat het echt enorm stylish en classy kan staan. Ik weet niet zeker of het bij mijn figuur zou passen, maar met een goed paar hakken eronder zou ik het nog wel aandurven. :) Om wat inspiratie op te doen heb ik rondgezocht op internet naar mooie outfits met de zogenaamde flare jeans. Wat vinden jullie van de comeback van de broek met wijde pijpen? Is het jouw ding? Of vind je het verschrikkelijk?
liefs i

Follow on Bloglovin

24 thoughts on “I want: flare jeans

  1. Martina

    Ik kan me dit model broeken ook nog wel herinneren! Dat je dan niet eens je tenen kon zien omdat die verdwenen onder de wijde pijp van je broek ;) ben benieuwd wat voor soort je gaat kopen en hoe je hem gaat dragen ! :)

  2. Nanda

    Zo’n wijde broek is wel goed voor je figuur, je benen lijken er veel langer en slanker in dan in een skinn. Maar of ik zelf dit model zou dragen? Nu zeg ik nee, maar dat zei ik eerst ook over Uggs en die draag ik nu ook :p Dus wie weet..

  3. Janine

    Ik herinner me nog dat ik dit in groep 7 heel cool vond en toen ook zo’n broek had! Nu vind ik het niet meer zo mooi, maar zo met hakken als op de foto’s ziet het er wel weer heel tof uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*