i want / perfect hair | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
19.04.2013

Sommige hairdos op Pinterest fascineren mij enorm, ik kan er uren naar staren. Ombre, boblijnen, lange lokken, I love them all!! Ik wou maar dat ik de moed had eens iets met mijn haren te doen. Maar telkens als ik iets van plan ben hoor ik de stem van mijn vader door mijn hoofd galmen; meisje, je haren zijn al zo mooi, begin er alsjeblieft niet aan! Misschien doe ik ooit nog iets, maar tot die tijd blijf ik lekker zwijmelen bij deze foto’s van meiden met perfect haar. Doen jullie mee?
Follow on Bloglovin

liefs18 comments  April 19, 2013

  Ik heb zelf een Bob en heb nu de fase bereikt dat ik heel graag weer lang haar wil! Even sparen dus nog! En ik twijfel of ik ze bruin zal verven.. Heb van mezelf altijd blond haar gehad, maar denk dat bruin me volwassener staat.. Twijfels!!  April 19, 2013

  Ja wauw! Soms denk ik zal ik??…. Maar bij mij zit het dan toh niet zo mooi als bij hun ;)  April 19, 2013

  Het is wel heeeel vet hoor. maar snap je papppie ook wel ;-)  April 19, 2013

  Meeh ik wil ook perfect hair!


  Nena - whatevergivesjoy

  April 19, 2013

  Leuke inspiratie!
  Meid, doe gewoon eens lekker gek met je haar! Je moet daarom niet van je lengte af hé :) Gewoon een pony of boblijn is al een hele verandering! Of onderaan een mooie ombre :)  April 19, 2013

  Die eerste 2 foto’s zijn zalig.. maar ik heb het lef niet om m’n haar te laten knippen!
  Eefje  April 19, 2013

  Het haar op foto 2, 5,6, 7,8 en 10 zien er mooi uit!


  Britt

  April 19, 2013

  Ooo.. Jaloers! Prachtig!  April 19, 2013

  Lang haar is zo mooi aaah! En een boblijn vind ik ook wat hebben.  April 19, 2013

  Wauw! Van deze foto’s kan ik alleen maar dromen. want mijn haar wil gewoon niet langer groeien :(
  ik vind ombre en boblijnen onwijs gaaf!  April 19, 2013

  Het zijn inderdaad mooie kapsels! :) Ik zou echt willen dat ik zulk lang haar had!  April 19, 2013

  Ik zit er ook zo over te denken om even een lekker stuk eraf te laten halen .. maar ik durf niet! :(  April 19, 2013

  Haha, dit probleem is zo herkenbaar. Ik wil zo graag iets aparts doen met mijn haar, een bob bijvoorbeeld, maar ik ben ook wel blij met m’n lange haar zo… Moeilijk moeilijk!  April 19, 2013

  Ik denk dat ook altijd, maar als ik een klein beetje verander heb ik er altijd spijt van. Dus ik blijf bij mijn coupe.  April 19, 2013

  ik wil ook haha :( ben er over aan het denken om m’n haar eerst lekker lang te laten worden, en dan een bob! :)


  Anne Solveig

  April 19, 2013

  Wow, prachtig!  April 20, 2013

  Prachtige inspiratie plaatjes!


  Nadine

  April 22, 2013

  Mooie foto’s! Ik heb vanalles met mijn haar gedaan maar het reageert zo slecht op verven, dan hou ik een hele droge bos over. Dat vind ik best jammer want ik zou ze best wel wat lichter willen, vooral nu het zonnetje wat meer gaat schijnen!


*