Kiekjes #18


Links: Oud en nieuw met m’n zussen!
Rechts: Op oudejaarsavond aten we sushi hmmm…

Links: Neeeeee joh, ik had het niet koud ;)
Rechts: M’n new balance sneakers zijn binnen hoor! Ze zijn een tikkeltje aan de grote kant, maar ik geloof niet dat dat heel groot probleem is. Met al die sneeuw die er nog ligt, laat ik ze nog even in de doos. Binnenkort een outfit met deze sneakers.

Links: Hier kon ik nog een duckface trekken, maar binnen tien minuten was het maskertje al hard geworden. Ik doe de laatste tijd steeds vaker een kleimaskertje en m’n huid wordt er heerlijk zacht van! Onzuiverheden en rode plekjes worden minder en ik heb erna geen vochtinbrengende crème nodig. Zelfs niet nu het zo koud is.
Rechts: Groenten om te juicen! In dit sapje ging: selderij, spinazie, winterpeen, komkommer, rode kool, bleekselderij, komkommer, limoen en gember. Ik deed maar wat haha en het was ook niet de allerlekkerste combinatie, maar door de limoen smaakte het wel lekker fris. Dat ga ik dus zeker vaker in m’n sapjes doen.

Links: Hilde en ik met oud en nieuw!
Rechts: Op nieuwjaarsdag waren we, heel verrassend, lekker brak. ’s Avonds kwamen papa en mama om met ons in Utrecht te dineren. Niet een heel gezonde start van het nieuwe jaar, maar daar hadden we op dat moment ook helemaal geen zin in. We gingen naar ‘de beste friettent van Utrecht’ en aten als toetje deze heerlijke magnum almond.

Links: Bij opa en oma kregen we een plakje cake op een schattig antiek bordje.
Rechts: Papa had zijn iPad meegenomen dus lieten Irene en ik onze blog aan opa en oma zien. Ze waren helemaal geïnteresseerd en opa heeft een tijd met de iPad op z’n schoot gezeten om onze foto’s te bekijken. Super leuk!

Links: Ik droeg m’n kanten rokje en dr. Martens.
Rechts: Goedgevulde tonijnsalade gemaakt!

Links: Outfitje om in te studeren.
Rechts: Ik zag bij mij in de supermarkt in Utrecht dat ze gewoon marshmallowfluff verkochten! Door Josephine werd ik zo benieuwd dat ik het niet kon laten om een pot mee te nemen. Ik heb het plakkerige goedje inmiddels ook in combinatie met cake geprobeerd: heer-lijk!

Links: De perssinaasappels waren in de aanbieding dus vulde ik het AH flesje met met sap dat ik zelf had geperst.
Rechts: Hummus spread met rode bieten leek me nooit lekker totdat papa het in huis
haalde. Heerlijk is het! Hier at ik het op beschuit, maar het is ook heel
lekker om een schepje van deze hummus door een salade heen te doen. En het heeft ook echt zo’n lichtroze pretty kleurtje :)

J1: M’n outfitje om te gaan studeren in de bieb met m’n lekkere dikke vest.
J2: In de kerstvakantie speelden we ‘Who’s the man?’. Papa en mama hadden het nog nooit gespeeld, maar waren erg fanatiek. We hebben zo hard gelachen met het uitbeelden van de personen die op de kaartjes stonden haha!

Ik heb de afgelopen weken zo veel foto’s gemaakt die ik wil laten zien, dat ik overmorgen voor jullie de andere helft van de foto’s online zet. Kiekjes #19 komt er dus snel aan! Ik hoop dat jullie het leuk vinden :)

liefs d

Follow on Bloglovin

14 thoughts on “Kiekjes #18

  1. Milou/ LounaBeauty

    Wat een leuke foto’s zeg!!! Heerlijk. Die foto van de iPad en je opa en oma vind ik echt super. Wat een mooie foto vind ik dat. Laat zo goed zien wat voor kloof er eigenlijk tussen nu en die leeftijd zit. Bizar. :) erg mooi. xx

    1. Daphne Post author

      Ja ik snap helemaal wat je bedoelt! Ik zat ook echt zovan: HOE ga ik dit in hemelsnaam aan opa en oma uitleggen haha! Ze leker het gelukkig wel te snappen en waren heel geinteresseerd :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*