Kiekjes #29 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
11.11.2013

Vandaag weer Kiekjes nummeroooo 29! Voor mij alweer eventjes geleden dat ik er een maakte, maar I’m back! Voortaan elke week een Kiekjes op de maandag, de ene week van Irene, de andere week van mij. Toen ik door mijn foto’s ging kwam ik een heleboel leuke kiekjes van de zomervakantie tegen die ik nooit heb laten zien. Daar maak ik binnenkort nog een artikeltje over, ookal is het al even geleden. Toch leuk voor de herinneringen :) Vandaag een paar kiekjes van de afgelopen weken.
1
Links: M’n nieuwe favoriete ringen! Deze above the knuckle ringen komen van de webshop ShinyStuff.nl.
Rechts: Mooie bloemetjes!
2
Links: Waar is het gat nou? Haha een foute donut, maar wel een extra lekkere ;)
Rechts: Irene en ik genoten van een van de laatste warme avondjes al chillend in Nijmegen aan het water.
3
Links: We probeerden voor het eerst de kipstukjes van de Vegetarische slager uit. LEKKER dat het was! Precies zoals de kip die ik me herinner van vroeger.
Rechts: Bij het kringloopshoppen in Zwolle kreeg ik dit superleuke tasje. Ik weet de naam van de winkel even niet meer, maar ik weet nog wel dat ik een paar supermooie donkerbruine Dr. Martens zag staan in precies een maat te klein. Zo jammer! Ik scoorde wel een paar andere leuke dingetjes.
4
Links: Ik mocht last minute gratis mee naar de halve finale van de Grote prijs van nederland! Ik heb een aantal leuke singer-songwriters horen zingen. De zaal was heel klein, er was geloof ik maar plek voor 100 man. Maar juist daarom wel intiem en speciaal.
Rechts: Ik ben helemaal verslaafd aan de vlogs van ItsJudyslife. Dit is baby Julianna, die hier echt TE SCHATTIG voor de tv in slaap ligt te vallen met een mega afstandsbediening in haar handjes. Judy en Benji, het koppel dat op het Youtube kanaal ItsJudyslife dagelijks een vlog upload, heeft net bekend gemaakt dat Julianna twee zusjes krijgt! Judy is namelijk zwanger van een tweeling. Ik zeg, echt even uitchecken dat kanaal! Ik word er altijd erg vrolijk van hun filmpjes.
5
Links: Ik mocht met een vriendinnetje mee indoor snowboarden! Ik had het al eens eerder een middagje gedaan, maar deze keer ging het bochtjes maken weer ietsje beter. Ik hoop dat ik in de toekomst nog eens echt op wintersport kan.
Rechts: M’n bril even op! Ik draag hem vaak niet lang, want dan begint hij te irriteren op mijn neus en achter m’n oren. Ik vind hem soms wel leuk staan. Toch ben ik heel blij met m’n lenzen.
6
Links: De afgelopen tijd heb ik een aantal keer pompoensoep gemaakt en ook een keer pompoen uit de oven. Klik hier voor het recept!
Rechts: Ik ging voor het eerst in m’n leven naar een echte voetbalwedstrijd! Feyenoord – FC Dordrecht. Het maakte me niet zoveel uit wie er won haha, ik vond het al heel wat dat ik niet omlaag viel van de stijle tribune en dat ik kon meegenieten van de verwarming uit het vak naast me haha. Het was namelijk koud!
7
Links: Outfitje met m’n Dr. Martens en roze bloes. Lees hier het hele artikel.
Rechts: Banaan-ei pannenkoekjes! Met een beetje appeljam hmmm..
8
Links: Softijsje met gekleurde spikkels! Blijft lekker :)
Rechts: Een paar dagen later at ik de gezonde versie: zelfgemaakt bananenijs met dadelsaus hmmm.. Ik schreef er hier al eens eerder een artikel over.
9
Links: Er zat een slakje op de sla die ik kocht bij de AH! Hij mocht even op m’n hand kruipen. M’n hand lijkt zo wel echt een reuzenhand zeg haha!
Rechts: Maddy (ik hoorde per ongeluk haar naam:P) mocht van haar baasje op een stoel zitten. Best schattig, maar ik vond het toch niet helemaal gepast in de trein.
10
Links: Nog een kiekje van het snowboarden! Samen met Rianne en Juni :)
Rechts: Dadels zijn mijn nieuwe favoriete fruit! Jammer dat ze zo duur zijn.

Follow on Bloglovin

liefs0 comments


*