kiekjes #30 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
18.11.2013

Het is weer tijd voor een kiekjes! Nummer 30, een mooi rond getal :) De afgelopen weken dronk ik veel sapjes, liet ik wimperextensions zetten en leerde ik voor mijn laatste tentamens dit jaar. Benieuwd? Lees dan verder!
1
Het hele jaar zit het me al niet lekker. Ik vind m’n studie leuk, maar ik wil het liefst iets heel anders doen. Tijdens de afgelopen tentamens drong het echt tot me door. Ik leerde nog wel voor m’n tentamens, maar ik was eigenlijk helemaal niet meer gemotiveerd. Afgelopen week heb ik me officieel uitgeschreven, en ik ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met het regelen van zaken als wonen en werken. Spannend, maar ik voel me opgelucht!

2
Met twee studiegenootjes ging ik een dag naar Almere om de Primark te bezoeken, super leuk! Die dag was het treinreizen een hel, gelukkig had ik een heerlijke triple chocolate cookie gekocht bij AH To Go!

3
Ook gingen we naar de ONLY Outlet, waar ik deze legerblouse kocht voor maar 15 euro!

4
Outfitje

6
Ik kijk sinds kort Breaking Bad, echt een hele leuke serie. Ik ben nu bij seizoen 3 en het is zo spannend! Voor mede-kijkers: werden jullie ook heeelemaal gek bij die geen-benen-scène? :P

8
Ik vond het hoog tijd voor een eigen blender dus kocht ik er een bij de Blokker. Tot nu toe bevalt hij erg goed!

9
Vorige week ging ik druk op zoek naar een baan.. Op de terugreis had ik zo’n honger dat ik wat lekkers haalde.

5
Fanoes bleef bij mij slapen in Utrecht, dus konden we gezellig samen terugreizen naar onze hometown :)

7
In bad gaan kan soms zooooo lekker zijn, vooral met dit koude weer! Ik kan er zo twee uur in zitten :P

11
Ik ben nu al een paar keer naar Bikram Yoga geweest en ik vind het zo fijn! De les is zwaar, maar na afloop voel je je heerlijk. Ik kocht bij de Kruidvat parfumvrije doucheproducten, zodat ik na de les meteen m’n haar kan wassen enzo (producten met parfum zijn namelijk niet toegestaan). Anders moest ik thuis nog een keer onder de douche springen. Ze waren ook nog eens in de aanbieding, chill!

12
Voor mijn verjaardag in juni had ik van mijn zussen een behandeling gekregen voor wimperextentions! Afgelopen woensdag was het eindelijk zo ver.. De behandeling was niet heel plezierig, maar ik ben heel blij met het resultaat :) Op deze foto zie je het goed. Oh, en ik draag geen mascara! Geweldig toch? Over twee weken laat ik ze nog opvullen, ik ben benieuwd hoe lang ze mooi blijven.

image (3)
Ik had Wieteke en Jesca al heel lang niet meer gezien, dus besloten we om gezellig tapas te gaan eten in Nijmegen. Het was heerlijk en gezellig!!

10
Met Jesca :)

13
In de trein met een smoothehh.

Follow on Bloglovin

liefs9 comments  November 18, 2013

  Wat een stoere beslissing dat je gestopt bent met je studie. Lijkt me best lastig, maar ik geloof dat het altijd goed is als je je hart volgt. Succes met het vinden van een baan!  November 18, 2013

  Leuk ‘outfitje’!! :) nice.. en die koekjes zijn zooo lekker! <3  November 18, 2013

  Mmmm dat AH cookie! En heel tof wimperextensions :)


  Nanda

  November 18, 2013

  Wat zijn je wimpers mooi geworden.
  En succes met het regelen van dingen ontrent je uitschrijving enzo. Lijkt me fijn een keuze gemaakt te hebben :)


  Nena - whatevergivesjoy

  November 18, 2013

  Leuke foto’s! :)  November 18, 2013

  Ik vind niet alleen je wimpers, maar ook je wenkbrauwen prachtig! Stoer van je dat je gestopt bent met je opleiding en je gevoel volgt. Komt wel goed met die baan!  November 18, 2013

  superleuke foto’s! & je wimpers zijn erg mooi, maar wat me vooral opvalt, wat een prachtige huid heb je!


  Anne Solveig

  November 18, 2013

  Leeeuk!


  Cootje

  November 18, 2013

  Leuke foto’s weer! Ik volg jullie blog nu al een tijdje maar ik comment eigenlijk nooit. Mag ik vragen wat voor andere studie je zou willen doen? of werk, ik ben heel benieuwd!


*