kiekjes #31 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
17.12.2013

De afgelopen weken is er veel gebeurd! Ik ben gestopt met mijn studie, was druk bezig voor een nieuwe studie en ging weer op zoek naar een baan. In deze kiekjes vertel ik er meer over. Kijken jullie mee?

1
Mijn mooie bedje in Utrecht! Omdat ik dus ben gestopt met mijn studie ga ik voor de rest van het schooljaar weer thuis wonen. Een vriendin van me gaat er in die tijd wonen, dus dat is ideaal; ik kan er volgend jaar in de zomervakantie gewoon weer in :) Ik ga het op mezelf wonen wel missen hoor, maar voor deze korte tijd weer thuis wonen is ook zeker geen ramp.

2
Curryyyyy! Zo lekker. Ik maak het met kruidenpasta, kokosmelk, courgette en tomaat en ernaast eet ik naanbrood. Ik maak altijd lekker veel, zodat ik er twee dagen van kan eten. Lekker en handig!

3
Denim on denim.

4
In de trein naar huis. Ik ben blij wanneer ik een zitplaats heb, want de laatste tijd reis ik vaak in de spits en is het ZO druk in de trein.

5
Ik kreeg een heerlijke hoofd-nek-schoudermassage van mijn moeder, dat is altijd genieten! :)

6
Tot voor kort associeerde ik haarmousse met nat lijkende, plakkerige krullen. Maar toen ik laatst het filmpje van Mascha zag over het ‘preppen’ van je haar met mousse, waardoor je haar juist supermooi en glad werd, haalde ik mijn Andrelon mousse toch weer eens tevoorschijn! En wow, wat werkt het goed! Mijn haar werd er heel volumineus en stug van, just how I like it. Normaal bereik ik dit door droogshampoo te gebruiken, maar dit werkte ook heel erg goed.

9
Ook thuis at ik curry..

7
Fanoes’ gala zat eraan te komen en samen gingen we op zoek naar de perfecte jurk! We begonnen bij de V&D, waar ze er echt heeel veel pastte.. Maar ze bleef lachen :)

8
Bij de V&D waren we helaas niet geslaagd, maar we hebben er nog wel lekker geluncht. Uiteindelijk kocht ze een heel mooi jurkje bij de H&M.

10
Soms crave ik de raarste dingen.. Dit keer waren het zelfgemaakte croissantjes :P Zo. Lekker. Omdat het m’n avondeten moest voorstellen maakte ik er nog wel een gezonde salade naast met avocado en tomaat.

11
Outfitje met m’n nieuwe schoenen! Morgen komt er een ootd artikel van online.

12
Soms vind ik het fijn om me op te maken terwijl ik ondertussen vlogs op YouTube kijk. Maar alleen als ik tijd heb, haha :P

13
Op naar Amsterdam voor iets heel spannends… De toelating voor de opleiding Allround Styling aan Academie Artemis. Dit is echt mijn droomopleiding. Er worden maar 80 mensen toegelaten per jaar en er zijn drie toelatingsdagen per jaar. Ik was aanwezig bij de eerste. Thuis heb ik hard gewerkt aan een opdracht en de dag zelf moest ik het presenteren. Ook hadden we een schetsopdracht tijdens de toelating. Over het algemeen was ik heel tevreden over de dag! Binnen twee weken zou ik de uitslag krijgen..

14
Weer terug thuis zag ik deze prachtige paars/roze lucht.

15
Naar Nijmegen! Eenmaal daar eerst even gezeten met een sapje.

16
Elke dag opende ik met een bonzend hart mijn emails.. Maar pas na anderhalve week was het raak. Ik las de titel en dacht dat ik dood ging van spanning :P Maar ik ben gewoon aangenomen!! Aaaaaaaaaaah! Ik ben zo blij, en heb onwijs veel zin om te beginnen. En met dit goede nieuws sluit ik deze kiekjes af :)

Follow on Bloglovin

liefs1 comment    December 17, 2013

    Wat onwijs tof voor je dat je bent aangenomen op de opleiding die je graag wilt doen! Gefeliciteerd!


*