Lazy Sunday Favorites

Gezien de hoeveelheid Lush-addicts in de bloggerwereld neem ik aan dat velen van jullie mijn liefde voor ”Honey I washed the kids” wel kunnen beamen. Ik kocht dit blok zeep op de eerste Beautygloss party, al meer dan een jaar geleden. Ik was er heel zuinig mee en had ‘m een paar keer gebruikt. En juist omdat ik zo zuinig was, belandde de zeep langzaam maar zeker steeds verder achterin mijn badkamerkastje. Zonde eigenlijk! Zondag kwam ik ‘m weer tegen. Ik opende het papiertje en de héérlijke geur van honing en karamel kwam me tegemoet. Ik moest en zou ’m weer gaan gebruiken!! En dat deed ik dan ook, tijdens een lekker warme douche :)

Ook lakte ik mijn nagels! Toen ik met mama even het dorp in ging, wilde ik wel even naar de HEMA om bij de nagellakjes te kijken. Ik vond er deze oranje lak (nr. 815) en cementkleurige lak (nr. 857). Zijn ze niet prettayy? Ik wilde van allebei zien hoe ze er gelakt uitzagen, dus deed ik ze beide op en maakte ik er gelijk foto’s van. De oranje valt wat donkerder uit op de nagels, wat ik jammer vind. De volgende keer een witte nagellak eronder dan maar! De tweede is mijn favoriet, een lekker veelzijdige lak!

Kokosolie, een holy grail voor velen. Je kan ermee koken, maar het werkt ook perfect voor gezichts- en haarmaskers! Ik wilde mijn haar weer wat leven inblazen en wat meer laten glanzen, dus besloot ik er wat olie in te masseren. Knotje in, en klaar ben je. Als je ermee wilt slapen, kan dat ook prima: gewoon een handdoek over je kussen wikkelen. Dan kan je de volgende ochtend lekker je haar wassen en heb je stralend haar!

Wat voor beautyproducten gebruik jij wanneer je jezelf in de watten wil leggen?

liefs i

Follow on Bloglovin

16 thoughts on “Lazy Sunday Favorites

    1. Irene Post author

      Ik weet niet precies waar je het allemaal kunt kopen, maar mijn moeder koopt het altijd bij de natuurwinkel. Bij toko’s vind je ze ook, en ik heb gehoord dat ze het in sommige Albert Heijns ook verkopen!! Succes ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*