londen haul / primark & boots | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
17.06.2013


Hello there, looong time no speak! Het is alweer een tijdje geleden dat ik artikel postte. Hier is een hele simpele verklaring voor, namelijk; examenstress. Ja, zelfs toen de examens al voorbij waren had ik er last van, ik was er namelijk van overtuigd dat ik iets moest gaan herkansen. Ik was dan ook super zenuwachtig afgelopen donderdag, de dag waarop ik gebeld zou worden door mijn mentor, want ik hoopte natuurlijk dat ik gewoon in één keer geslaagd was. En wat bleek?

IK BEN GEWOON GESLAAGD!!!

Wel op het nippertje hoor! Als ik 2/10 lager had gehaald voor Frans had ik wel moeten herkansen. Maar goed, ik ben gewoon lekker geslaagd dus daar hoef ik niet meer over te stressen :) Nu ik dit eindelijk achter me kan laten heb ik ook wat meer rust om weer te beginnen met bloggen. Vandaag heb ik dus als een soort frisse start een haul voor jullie! Twee weken terug ging ik met school naar Londen en in dit filmpje laat ik jullie zien wat ik daar heb gekocht in de Primark en Boots. Hopelijk vinden jullie ‘t leuk om te zien!

Prachtige thumbnail, I know ;)Follow on Bloglovin

liefs16 comments  June 17, 2013

  Wat een toffe dingen! Vooral die heels zijn leuk! :) En gefeliciteerd natuurlijk met je slagen, goed gedaan.  June 17, 2013

  nog gefeliciteerd, dat was vast een hele opluchting als je er niet van uit ging! Je hebt leuke dingen gekocht XO


  Nena - whatevergivesjoy

  June 17, 2013

  echt leuke dingen hebben jullie geshopt! (:


  Esmay

  June 17, 2013

  Oh wauw, supergave dingen heb je geshopt joh!!


  Linda

  June 17, 2013

  Wat een leuke zonnebril! En gefeliciteerd ^^ Ik ben ook geslaagd yaay  June 17, 2013

  wauw echt superleuke dingen!


  Charile

  June 17, 2013

  leuk :D  June 17, 2013

  super leuke spulletjes, en ik ben echt verliefd op de koraal roze hakken <3
  ze zijn echt schitterend
  xx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com


  Lieve

  June 17, 2013

  Gefeliciteerd! En leuke aankopen :)  June 17, 2013

  prachtige pumps en maxi rok!! en die zonnebril staat je super!!
  gefeliciteerd met je slagen :)


  Flavia

  June 18, 2013

  Ten eerste: GEFELICITEERD! Ik ben ook geslaagd heujaa!
  En wat heb je echt leuke dingen geshopt.. En vooral schoenen!
  Je hebt een leuke kledingsmaak! Echt fantastisch en die bloopers haha fail..

  X  June 19, 2013

  Wat een super aankopen! Vooral je high heels zijn geweldig mooi!  June 19, 2013

  Gefeliciteerd!!! Wauw die schoenen zijn mooi!  June 19, 2013

  Leuke dingetjes en natuurlijk, GEFELICITEERD!


  Hilde

  June 20, 2013

  zoooon leuk filmpje!!!!! en die bloopers hahaha luv it!


  Kelly

  June 25, 2013

  Wat een heerlijke shoplog! Ik vind de roze blouse geweldig, maar ook de rode high heels vind ik heel erg leuk :D Jammer dat de Primark (nog ) niet hier in de buurt zit, anders was ik zeker even gaan kijken of dat ze ze hier mss ook verkopen!
  Door jouw filmpje wil ik nu ook weer terug naar Londen! :)

  En natuurlijk ook nog gefeliciteerd!


*