loving ; slip-on sneakers | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
18.12.2013

Slip-on sneakers, je ziet ze steeds vaker voorbij komen. Pinterest staat er vol van! Doordat ze zo simpel zijn (ze hebben geen veters bijvoorbeeld) zijn de prints extra opvallend, wat ik erg leuk vind. Eergisteren liet ik je mijn H&M slip-ons met luipaardprint al zien, maar er zijn nog zoveel andere mogelijkheden! Kijk mee naar mijn favorieten:
diemme-tres-bien-slip-on-sneakers-5
diemme-tres-bien-slip-on-sneakers-4
diemme-tres-bien-slip-on-sneakers-3

TRÈS BIEN x DIEMME

vans-california-slip-on-ca-sneaker-01

VANS

wtaps

WTAPS

givenchy slipons

GIVENCHY

Tof hè? Ik heb ze eigenlijk nog niet veel in real-life bij anderen gezien, maar ik denk dat dat niet lang meer zal duren. Om te laten zien hoe ik deze sneakers zou dragen, heb ik outfits samengesteld met de twee van bovenstaande slip-ons:
outfit1

JAS x BROEK x TRUI

outfit2

JAS x BROEK x SHIRT

Wat vinden jullie van de slip-on sneakers? Zie jij jezelf er binnenkort in lopen?

Follow on Bloglovin

liefs13 comments  December 18, 2013

  Oeh de derde!  December 18, 2013

  Die zien er leuk uit!


  Anne Solveig

  December 18, 2013

  Oooh die zijn leuk!


  Melissa

  December 18, 2013

  Oeh, die eerste outfit is heel mooi!  December 18, 2013

  Oooooh ier wat een leuke post!!! Nu wil ik ze ook hihi:) kus


  Nanda

  December 18, 2013

  Oh ik vind die eerste mintgroene heel leuk!  December 18, 2013

  Ik vind ze er allemaal heel tof uit zien <3  December 18, 2013

  ze zijn leuk!


  Annelie

  December 18, 2013

  Leuk!! De derde vind ik het leukst :D  December 19, 2013

  Ik moet zeggen dat ik ze normaal niet super leuk vind, maar hier zitten wel wat leuke tussen! X  December 20, 2013

  Ik heb ze jaren geleden gekocht voor een paar euro. Kwam ze laatst weer tegen en toen herinnerde ik me die vreselijke blaar die ik ervan kreeg, dus ik heb ze aan de kringloop gegeven, haha.  December 20, 2013

  Toffe sneakers heb je opgezocht!  December 24, 2013

  Wauw, vooral de eerste 3! <3


*