my wishlist at the moment | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
12.03.2013

Op deze ijskoude dinsdag deel ik met jullie 3 dingen die hoog op mijn verlanglijstje staan! Kijk mee naar de volgende foto’s die ik heb gezocht om inspiratie op te doen. Even lekker wegdromen bij een paar mooie plaatjes!
IMG_3826PicMonkey Collage 2PicMonkey Collage 3
ABOVE THE KNUCKLE RINGS
Ik kan het zo mooi vinden als een hand helemaal vol sieraden zit! Ik heb zelf helaas veel te weinig accessoires om mijn hand zo mooi te kunnen versieren. Gelukkig hou ik daarentegen ook van iets simpeler. Bijvoorbeeld één of twee mooie zilveren subtiele ringen. Dat past ook wat meer bij mij. Ringen die je steeds meer ziet zijn de ‘above the knuckle rings’ en ik ben er helemaal gek op. Dit zijn ringen die je aan de bovenkant van je vingers draagt, nog boven je knokkels. Ik wil heel graag een aantal van deze ringen hebben! Het liefste twee of drie mooie zilveren.
1.1goedPicMonkey Collage 1jooo
DARK RED LIPSTICK
Een knalrode lipkleur draag ik wel vaker, maar een donkerrode heb ik nog niet. De lip-trend lijkt steeds donkerder te worden. Ik spot steeds meer donkerrode lippen en ook lijken sommige lipkleuren wat meer naar (donker)paars te neigen. Ik kan er veel over zeggen, maar mijn conclusie is: ik HOU ervan en ik wil er een hebben!
vitamix-professional-500-blender-9WS11A0330
VITAMIX BLENDER
Jullie weten dat ik helemaal into smoothies ben. Aangezien mijn cheap-ass blender van de Hema het begaf toen ik er pompoen in probeerde te blenden, ben ik op zoek gegaan naar een beter alternatief. Ik kwam uit bij de Vitamix, een hele krachtige, maar helaas ook dure blender. Er zijn verschillende Vitamix blenders, maar het is niet gek als je zo’n 600 euro mag betalen voor zo’n ding. Maar dan kan je ook wel echt ALLES maken! Ik kom de Vitamix steeds vaker tegen op blogs en websites en ik wil hem zooo graag hebben. Maar helaas wordt dat nog even sparen. Maar ik kijk natuurlijk graag ik de toekomst en dat doe ik met behulp van de laatste foto. Een man die voor mij een heerlijk pompoensoepje maakt in de Vitamix..

Wat staat er op jouw wishlist?

d

Follow on Bloglovin

liefs11 comments


  Anne Solveig

  March 12, 2013

  Leuke wishlist!  March 12, 2013

  Leuke wishlist (:!  March 12, 2013

  Ik vind die ringen zo gaaf!  March 12, 2013

  De above knuckle rings vind ik ook heel stoer, maar ik kan er maar niet aan wennen! Aan een normale ring trouwens ook niet echt, dus dat wordt nog wat als ik ooit ga trouwen.


  roos

  March 12, 2013

  Leuke wishlist! Ik vind een above knuckle ring echt heel mooi. Maar ik moet eerst maar eens een gewone ring zien te vinden die mijn maat is.  March 12, 2013

  ik wil graag een aztec backpack , fringe bikini en een ronde zonnebril ! :) helemaal summerproof dus !  March 12, 2013

  Die above knuckle ringen zijn inderdaad zo vet, maakt gelijk een outfit veel cooler! En donkerrode lippenstift moet je echt kopen, weet zeker dat het je mooi zal staan!:) xoxo


  Felicia

  March 13, 2013

  Haha super! Het is wel te gek als jij voor een blender betaald wat anderen voor dure designer hakken betalen. Aan de blender heb je meer :-) ben benieuwd naar meer recepten om uit te proberen :D


  Daphne

  March 13, 2013

  Haha zo kun je het ook bekijken ja! Ik zou echt zoooo blij zijn met dat ding, maar dat zit er nu nog even niet in. Morgen komt er weer een eetdagboek online :)  March 13, 2013

  Die ringen zijn mooi! en zo’n vitamin blender wil ik ook ooit nog is kopen, sowieso te chill!
  http://contentable.wordpress.com  March 14, 2013

  Ik vind die ringentjes ook zo leuk! Ik durf ze alleen niet te bestellen. Bang dat ze te groot of te klein zijn..


*