New faves / Primark bags | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
19.11.2013

Misschien heb je ze al eens in een outfit of the day voorbij zien komen, mijn twee tassen van de Primark! Ik ben er zo blij mee dat ik er een apart artikel aan wilde wijden. Deze foto’s maakte ik al een tijdje geleden, maar omdat m’n laptop kapot was gegaan, dacht ik dat ik de foto’s kwijt was. Nu hebben we al mijn bestanden toch kunnen redden en heb ik alsnog alles terug wat op m’n oude laptop stond. Maar nu even over de tassen! De eerste tas is een wat kleiner formaat dan ik ben gewend. Hij is ook een stuk stijver en steviger dan mijn vorige tassen, maar daarom lijkt hij duurder dan hij is, vind ik. Ik geloof dat ik er niet meer dan 15 euro voor betaalde. Voor de tweede tas betaalde ik 13 euro denk ik. Ik was al heel lang op zoek naar een simpele zwarte shopper, dus toen ik deze zag liggen hoefde ik niet lang lang na te denken! Hij lijkt op de shoppers die H&M een tijd terug verkocht en die kon ik nergens meer vinden in het zwart. Ik was dus helemaal happy dat ik tegen deze van de Primark aanliep. Ik kocht twee tassen in één keer, maar heb ze ook allebei al volop gebruikt de afgelopen weken. Ze zijn simpel, zwart en makkelijk te combineren. Houden jullie ook zo van de tassen van Primark?
DSC_1289 DSC_1314

Follow on Bloglovin

liefs16 comments


  martna

  November 19, 2013

  beide erg mooi!  November 19, 2013

  Wat een leuke tassen!


  Ingeborg

  November 19, 2013

  Oeh die tweede tas vind ik echt heel erg leuk!


  Nanda

  November 19, 2013

  Vind ze allebei erg leuk! Primark heeft soms zulke toffe spullen.


  Sara

  November 19, 2013

  Ah die tweede is leuk!  November 19, 2013

  Wat een mooie tassen, beide zijn heel erg leuk!
  Liefs  November 19, 2013

  Hele mooie tassen!


  Nena - whatevergivesjoy

  November 19, 2013

  De eerste is echt supermooi!  November 19, 2013

  Mooie tassen zeg!  November 19, 2013

  leuke tassen, er zit sinds kort ook een Primark bij ons in de buurt! leuke blog
  http://www.we-heart-fashion.com  November 19, 2013

  allebei heel erg mooi!  November 19, 2013

  Wat een leuke tas!  November 19, 2013

  Hele mooie tassen  November 23, 2013

  Super leuke tassen, ik vind ze allebei gaaf!
  De tassen van de Primark zijn voor die prijs eigenlijk van verbazingwekkend goede kwaliteit. Ik heb er ook een paar en sleep er zware boeken en mijn laptop in mee, maar ze zijn nog steeds niet kapot.  November 25, 2013

  Wauwie! Vooral de eerste is erg tof, nog steeds spijt dat ik hem heb laten hangen :(  November 27, 2013

  Jah super leuk! De eerste tas heb ik ook alleen dan de rode :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews


*