28th January 2013

New in // grijze high-waisted pantalon


In de sale bij Monki vond ik deze grijze pantalon. De kleur vond ik mooi en het feit dat hij high-waisted was vond ik speciaal. Ik had echt nét voordat ik deze pantalon vond ook bij de H&M wat sale-shopping gedaan. Daar viste ik deze zwarte wedges uit het rek. Ik zag al meteen voor me hoe ik de broek en wedges samen zou gaan combineren! Eenmaal thuis had ik dus gauw deze outfit aangedaan. Ik draag de pantalon en wedges met een simpele witte top met knoopjes en mijn zwarte nep-leren jasje. Helaas is het nog een beetje te koud voor deze outfit, maar ik heb goede hoop hem gauw echt te kunnen gaan dragen, want de temperaturen zijn weer aan het stijgen (jeeeej:D)!

Op de laatste foto zie je de kleur en stof van de pantalon het beste. Hij zit echt als gegoten, heerlijk zacht en lekker los. Ik hou wel van deze iets meer sjieke look. Wat jullie? :)

liefs d

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

25 thoughts on “New in // grijze high-waisted pantalon

 1. Hilde

  Ah men die outfit ziet er geweldig uit! Lekker comfortabel maar toch stijlvol :-) Dit zou ik zo aandoen! Waren er nog meer van zulke broeken bij de Monki?

  1. Daphne Post author

   Dankjeweeeel :) De sale bij de Monki is echt heel leuk Hil! Ze hebben nog wel meer leuke broeken, maar deze hadden ze alleen nog in grotere maten.

  1. Daphne Post author

   Dankjewel! :) Nou deze outfit heb ik nog niet naar buiten gedragen zoals ik vertelde, maar normaal (als het wat warmer is) heb ik daar ook niet echt last van geloof ik. Maar ik heb al een tijdje geen blote enkels meer gedragen naar buiten ;)

 2. Dorien

  Die broek staat je erg leuk! Als ik de volgende keer in Amsterdam ben moet ik écht eens langs bij Monki, als Belg kennen we dat hier niet maar ze hebben er echt toffe dingen zo te zien ;) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*