new in / zara coat | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
02.01.2014

Wanneer ik een nieuwe jas nodig heb, is Zara toch wel de eerste winkel waar ik heen ga. En al helemaal wanneer het sale is! Een paar weken terug vond ik mijn Primark jas toch echt te koud worden en ging ik op zoek naar een nieuwe, dikkere. And of course, ik slaagde bij Zara! Ik weet niet meer precies hoeveel hij eerst kostte, maar ik weet nog dat hij flink afgeprijsd was naar €50. Yeah! Ik ben er onwijs blij mee :)
Hij is alsnog niet heel dik, want hij is niet gevoerd en ik kan ‘m niet tot hoog dichtknopen, maar met een dikke sjaal kan hij nog best goed op koude dagen! Daarbij heb ik ook echt geen geld voor weer een nieuwe, dus zal ik het ermee moeten doen deze winter :P Welke jas draag jij de komende maanden?

Follow on Bloglovin

liefs17 comments


  Sara

  January 2, 2014

  Oh ik vind hem erg mooi! Ik heb een dikke parka en een meer geklede jas voor de winter ^^ x  January 2, 2014

  Hij staat je mooi!


  Nena - whatevergivesjoy

  January 2, 2014

  Tip: ga voering kopen en ga ermee naar de naaister. een stuk goedkoper en dan heeft ie toch een voering en is ie wat warmer voor de winter. Hij staat je goed!  January 2, 2014

  Hele mooie jas! Staat je ook erg leuk!
  Liefs  January 2, 2014

  Hij is heel erg leuk! Staat je goed en je schoenen zijn ook zo leuk!  January 2, 2014

  Deze jas staat je super! Wat een toffe kleuren en print. love it! <3


  Nanda

  January 2, 2014

  Mooie jas! Die kleuren zijn prachtig! Ik ga straks ook even rondkijken bij zara.
  Ik heb nu ook nog een stoffen jas aan. Maar straks als het echt kouder wordt en gaat sneeuwen tover ik mijn donsjas te voorschijn, dan overleef ik het echt niet in een dunnere jas :p  January 2, 2014

  Hij staat je leuk! (:  January 3, 2014

  Gave jas! Ik heb er zo één in het zwart wit van de Primark!  January 3, 2014

  Mooie jas!  January 3, 2014

  Wat een gave jas!


  Anne Solveig

  January 4, 2014

  Mooie jas!!  January 12, 2014

  Wauw echt hele gave jas!!  January 15, 2014

  Staat je goed! Mooie jas. Ik heb vorig jaar eindelijk een goede (en heel dure) winterjas gekocht en hoop dat ik daar nog wel een tijdje mee kan doen :-)  January 20, 2014

  Super gaaf! ziet er goed uit :)  February 15, 2014

  Die is erg leuk! Staat je goed :)  February 17, 2014

  Staat je leuk, lekker kleurrijk.


*