ONLINE ORDER \\ H&M, NewLook, eBay

”Huh, ik dacht dat jullie deze week niet zouden gaan bloggen?” Klopt, dat hebben we gezegd. Maar aangezien ik ook wel eens een pauze inlas tijdens het leren, kon ik het niet laten om in die tijd een nieuwe post te maken. Ik merk dat nu ik niet mag bloggen van mezelf, hoe leuk ik het eigenlijk vind! Daarbij is het ook zo dat ik sta te springen om mijn nieuwe aankopen aan jullie te laten zien, haha :P Bij deze!

Mijn twee favoriete broeken zijn de laatste tijd sterk aan het aftakelen. In de één zat een gat en bij de ander was het kruis helemaal aan het uitlubberen. Kortom; tijd om even snel wat webshops te bezoeken! Ik pas broeken liever voordat ik ze koop, maar aangezien ik dus midden in een examenweek zit was online shoppen de enige uitkomst. Hopen dat ze me gaan passen! Naast drie broeken kocht ik twee beanies en een trui. Kijken jullie mee naar de foto’s?

Zilveren broek – H&M || Zwarte broek en spijkerbroek – NewLook.com

Off-white trui – H&M

Zwarte en blauwe beanie – eBay

Ik ben echt enorm blij met al m’n aankopen! En ik heb alles bij elkaar niet eens zoveel geld uitgegeven, zo waren de zilveren broek en trui in de sale voor maar 10 en 15 euro. Niet slecht, toch?

Als laatst willen Daphne en ik Josephine van Oohlarouge.nl bedanken dat ze ons ge-featured heeft op haar blog. Echt supertof, dankjewel Josephine!!! We hebben er weer gezellig een aantal volgers bij :) Hello to y’all, and welcome!

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Heb je zelf onlangs nog iets gekocht in de sale?

liefs i

Follow on Bloglovin

23 thoughts on “ONLINE ORDER \\ H&M, NewLook, eBay

  1. Hilde

    Keiiii leuk! Vooral die zilverkleurige broek is super coolie! Zelf durf ik geen broeken te bestellen online, je weet maar nooit hoe zo’n broek uiteindelijk zit… Maar ik bedenk me net dat jij dat wel vaker doet. Hmm misschien ook maar eens aan beginnen. X broeder H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*