OOTD / Bandshirt #1 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
15.03.2014

Na lange tijd van stilte is het weer hoog tijd voor een update! Ik heb de afgelopen maanden al m’n tijd besteed aan afstuderen en het is me gelukt JEEJ! Ik ben nu officieel een werkzoekende hbo-pedagoog. Er is helaas niet veel aanbod, maar ik hou de moed erin! Ik ben blij dat ik tegelijkertijd kan werken in de kinderopvang als invalkracht. Dit is een outfit die ik graag draag op een werkdag. Ik draag een simpel shirt, maar hij is toch leuk door de opdruk (ik heb trouwens helemaal niks met de band Ramones haha, vind je me nu raar?). Verder draag ik een lekkere spijkerbroek, die door de gaten best opvallend is blijkt telkens maar weer. Op het werk zitten de baby’s er aan te frunniken en de oudere kinderen vragen: ‘Juf, waarom zitten er gaten in je broek?’. Waarop ik meestal antwoord: ‘Omdat ik dat mooi vind! Dat is eigenlijk wel een beetje raar hè ;)’. Vaak zijn ze het met me eens en grappen we er even over. Daarna kijken ze er niet meer naar om of proberen ze me er te kietelen haha! Verder droeg ik hier m’n rode vans die ik vorige zomer kocht op een rommelmarkt voor maar 4 euro. Ik word iedere keer weer blij als ik aan zulke aankopen denk.
1 2 3 4
Morgen komt er nog een outfit artikel online waarin ik ander bandshirt draag. Vandaar dat ik in deze titel alvast aan het nummeren ben geslagen. Stay tuned!

Follow on Bloglovin

liefs0 comments


*