OOTD / Bandshirt #2 | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
16.03.2014

Als ik naar de Primark ga vind ik het altijd leuk om even op de mannenafdeling te kijken, want soms vind ik daar een mooi kledingstuk dat ook prima gedragen kan worden door vrouwen. Dit keer vond ik dit Nirvana shirt. Het deed me meteen denken aan mijn middelbare school tijd want toen had ik het nummer ‘smells like teen spirit’ altijd als ringtone haha! Ik ben nog steeds verbaasd over hoe goed het shirt aansluit voor een mannenshirt. Verder rol ik de mouwtjes graag een beetje op. Volgens mij betaalde ik er ook minder dan 5 euro voor. Als ik uit ga combineer ik het shirt wel eens met sneakers maar ik vond het nu juist wel eens leuk om dit rock-achtige shirt te combineren met high heels. Ik mocht Irene’s felgekleurde Primark hakken lenen :)
1 2 3 4 5

Follow on Bloglovin

liefs4 comments  March 16, 2014

  Ik vind deze pumps echt heel erg mooi!  March 16, 2014

  Leuke outfit! Ik zou het zo kunnen dragen :)


  Charile

  March 16, 2014

  Leuk ;D


  Eline

  March 16, 2014

  Leuk idee om ook eens in de mannenafdeling te gluren, het shirt staat je heel goed!
  Liefs


*