ootd | bergen aan zee | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
26.08.2013

Afgelopen woensdag ging ik met vriendinnen een dagje naar zee! Onze ov-kaart (gratis reizen!) was weer geldig, dus daar wilden we nu het nog vakantie is goed gebruik van maken. Helaas kon ik mijn ov-kaart die ochtend NERGENS vinden! Na mijn hele kamer overhoop te hebben gehaald, heb ik maar besloten om gewoon kaartjes te kopen. Een duur dagje voor mij, maar wel een heel leuk dagje dat ik niet had willen missen! We hebben even rondgelopen in het stadje Bergen en hebben toen fietsen gehuurd om bij het strand te komen. Tijdens het fietsen verbaasden we ons over de mooie natuur en zijn we bij een heel mooi plekje gestopt. Daar heeft een vriendinnetje foto’s van mijn outfit geschoten! Ik droeg mijn nieuwe zwarte cropped top op mijn high-low skirt van de Primark. Mijn sandalen komen van de H&M. Ik heb mijn ov-kaart trouwens diezelfde avond nog op mijn eigen kamer teruggevonden haha. Gelukkig! Maar toch ook een beetje jammer dat ik hem die ochtend over het hoofd heb gezien ;)

 

Follow on Bloglovin

liefs12 comments  August 26, 2013

  Wat zie je er weer mooi uit, die rok is leuk!!
  Liefs


  Nena - whatevergivesjoy

  August 26, 2013

  Mooie foto’s! :)  August 26, 2013

  Wat een mooie outfit!  August 26, 2013

  Wat een leuke outfit weer. Heel tof!  August 26, 2013

  heel erg mooi!


  Sara

  August 26, 2013

  Leuke outfit! En die knot staat je ook geweldig goed ;) x


  michelleslillavärld

  August 26, 2013

  Wat een leuke outfit! Hoewel het “gewoon” zwart en grijs is, vind ik de kleuren super mooi gecombineerd! (:
  Liefs


  Kimberley

  August 26, 2013

  Wat een leuke outfit!  August 26, 2013

  Staat je goed!  August 26, 2013

  leuke look, en leuk om te zien dat nederland nog echt mooie natuur heeft haha
  je rokje is echt heel leuk
  xx ish
  http://www.tiny-heart-beats.blogspot.com  September 2, 2013

  Mooi, gave rok!  September 22, 2013

  Wat een leuke outfit!


*