ootd / birthday dress | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
21.08.2013

Al drie jaar woon ik in Utrecht, maar dit jaar vierde ik voor het eerst ook echt mijn verjaardag hier! Vaak ben ik op vakantie jarig of vier ik bij mijn ouders thuis. Om in Utrecht te zijn voelde dus een klein beetje raar, maar mede door mijn jurkje voelde ik me helemaal jarig! Overdag ben ik met mijn zussen de stad in geweest en hebben we heerlijk met sushi geluncht. ‘s Avonds kwamen onze ouders ook naar Utrecht en hebben we bij een heel leuk restaurantje gegeten. Natuurlijk ook cadeautjes uitgepakt! Mama heeft er een soort traditie van gemaakt om ons met onze verjaardag pyama’s, ondergoed en sokken te geven. Normaal geeft ze die cadeautjes dan als we thuis zijn, maar een stapel onderbroeken (wel hele schattige hoor!) uitpakken in een restaurant was weer eens wat anders haha! Ik ben trouwens 22 jaar geworden :)

Op naar de outfit. Het jurkje kocht ik in Nijmegen bij een klein winkeltje waar ik de naam niet meer van weet. Je hebt vaak in elke grote stad wel een paar van dat soort winkeltjes waar ze – hoe moet ik het zeggen – soms een beetje ordinaire kleding verkopen vind ik. De prijzen zijn meestal wel goed te doen! En jullie weten dat ik het leuk vindt om tussen heel veel kleding die ik niet leuk vind, juist dat ene perfecte kledingstuk te vinden. Met dit jurkje ging het precies zo! Het jasje en de sandaaltjes zijn van H&M en de tas is van mijn moeder.

Dit jurkje droeg ik ook op vakantie toen we een tripje maakten naar St. Tropez. Het was een heeeeele hete dag en we waren op zoek naar een ijsje totdat ik ineens oog in oog stond met een mevrouw die precies hetzelfde jurkje droeg! Ze was alleen 40 jaar ouder, had een diepbruine zongebruinde huid (inclusief rimpels) en droeg een megagrote zonnebril met van die gouden details. Het was echt een hilarisch moment! Ik heb inmiddels ook al een paar Nederlandse meisjes voorbij zien lopen met dit printje, maar vaak in een ander model jurkje of top. Dat blijft toch wel een beetje jammer, vind ik. Gelukkig vind ik het model van mijn jurkje nog steeds de mooiste die ik tot nu toe heb gezien ;)

Wat vinden jullie van mijn birthday dress?

Liefs Daphne

Follow on Bloglovin

liefs16 comments  August 21, 2013

  Wat een leuk printje heeft hij :D <3! nog gefeliciteerd <3!  August 21, 2013

  Staat je ontzettend leuk!  August 21, 2013

  Wat een leuk jurkje, en nog gefeliciteerd!  August 21, 2013

  Haha ik weet precies over welk soort winkels je het hebt.  August 21, 2013

  Super outfit. :) Heb het jurkje ook, te leuk! :) hihi
  Leuk leuk leuk!  August 21, 2013

  wauw heel erg mooi!


  Esmay

  August 21, 2013

  Tof jurkje :D


  Kimberley

  August 21, 2013

  Super mooi jurkje! Staat je ook erg goed! En nog gefeliciteerd!


  Charile

  August 21, 2013

  Mooi!  August 21, 2013

  Leuke outfit!


  Sara

  August 21, 2013

  Oh deze outfit staat je ontzettend leuk! Proficiat met je verjaardag nog ;) x  August 21, 2013

  Prachtig kleedje!
  Eefje


  Nena - whatevergivesjoy

  August 21, 2013

  Looks fab on you! :)

  Staat je echt goed die fluo kleur :)  August 21, 2013

  Lovely outfit !  August 22, 2013

  Wauuuw Daphne wat een supervette jurk! Nog gefeliciteerd he:) x  August 22, 2013

  Heel leuk jurkje!


*