OOTD / birthday maxi dress | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
09.08.2014

Vorige week dinsdag ben ik 23 jaar geworden! Ik ging die dag samen met m’n ouders en zussen Utrecht in en ‘s avonds lekker uit eten. Ik droeg m’n nieuwe maxi jurk van de Primark die ik last minute nog even heb ingenomen op de juiste lengte. Ik hou van de subtiele dunne bandjes die elkaar kruisen op m’n rug. Verder droeg ik mijn sandaaltjes en nep leren jasje van de H&M. De tas die ik droeg is van Primark, maar die begon inmiddels wel heel erg te slijten. Ik ben daarom superblij met de nieuwe zwarte tas die mijn zussen me cadeau hebben gegeven! Het is er een van pull and bear en ik gebruik hem sindsdien elke dag. ‘s Avonds kozen we voor een Indiaas restaurant waar ik een heerlijke veganistische curry heb gegeten en waar mama en ik al het eten zorgvuldig op de foto hebben gezet. Irene maakte van dat tafereel weer een leuk kiekje.

Follow on Bloglovin

liefs6 comments


  Nanda

  August 10, 2014

  Gefeliciteerd nog!
  En die jurk staat je leuk :)


  Daphne

  August 10, 2014

  Dankjewel! :)  August 10, 2014

  Mooie maxidress! Ik vond het ook super leuk om jullie te ontmoeten, leuke blog hebben jullie :)


  Sophie

  August 11, 2014

  Hele mooie jurk, staat je goed! :D  October 13, 2014

  Lekker eten! Is dat toevallig de Taj Mahal in de Zadelstraat?


  Daphne

  October 14, 2014

  Ja was heerlijk! Nee Namaskar op Vredenburg :)


*