ootd / dagje nijmegen | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
04.11.2013

Omdat Daphne en ik naar de kapper wilden en ik nog een yoga-outfit en dekbedovertrek nodig had, besloten we naar Nijmegen te gaan! We namen de camera mee en schoten wat outfitfoto’s op de parkeerplaats waar Daphne net de auto netjes had ingeparkeerd :) Ik draag een broek van Zara, blazer van Forever 21, shirt van H&M, sjaal van CoolCat en mijn witte Converses. Kortom, een lekkere outfit om in te winkelen! Uiteindelijk ben ik ook goed geslaagd; ik heb een nieuw dekbedovertrek en een leuke yoga-outfit weten scoren. Nu heb ik nog meer zin om naar bikram yoga te gaan!
DSC_0152
Unknown
DSC_0204
DSC_0146

Follow on Bloglovin

liefs3 comments  November 4, 2013

  Aaah zo leuk, ik vind de opgerolde broekspijpen nog steeds zo tof. Staat jullie ook echt goed, want volgens mij doen jullie beide dat. Leuke outfit!  November 4, 2013

  Mooie kleur jeans!  November 4, 2013

  Wat een mooie outfit draag je! Zo’n sjaal zoek ik ook nog, alleen nog in het zwart! :)


*