OOTD || Doc's and a Dress | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
14.12.2012


Het jurkje dat je hier, hier en hier ook al kon zien, mocht weer de hoofdrol spelen! Ik hou van dit jurkje. Het lieve, flowy jurkje combineer ik graag met iets stoerdere kleren zoals een leren jasje. Aangezien het de laatste dagen heel erg koud is en mijn dr. Martens de enige schoenen zijn die mijn voeten warm kunnen houden, kwam ik op het idee om deze onder dit jurkje te dragen. Stoer, maar vrouwelijk, ik hou ervan.
Ik draag verder een donkergrijs wollen vest van de kringloopwinkel. Hij prikt helaas een beetje, maar omdat het jurkje lange mouwen heeft, heb ik daar geen last van en kon ik hem eindelijk een keertje aan. Heerlijk warm is ‘ie!

Deze outfit droeg ik woensdag toen ik met wat vriendinnen Sinterklaas vierde. ‘s Avonds had ik even tijd om m’n nagels te lakken en rode lippenstift op te doen. Dat gaf de outfit toch nét wat extra’s.
We kochten allemaal twee kleine cadeautjes en gingen een dobbelspel doen. Ik ben met mijn eigen cadeaus weer naar huis gegaan haha! Ik vond het niet erg, want ik had natuurlijk dingetjes gekocht die ik zelf ook graag zou willen hebben. Als verrassing maakte ik samen met een vriendin gedichten voor de hele groep meiden met wat lekkers erbij. Toen even niemand in de buurt was, heb ik als bange Sinterklaas de cadeaus op tafel gelegd. Het was zoooo spannend, maar we hebben ze tot het einde in verwarring kunnen laten van wie de gedichten nou kwamen. We hebben hard gelachen en iedereen vond het heel lief. Missie geslaagd.

Dit weekend gaan Irene en ik voor de winactie zorgen om onze, inmiddels 105 volgers te vieren! Dus stay tuned :)

liefs d

Follow on Bloglovin

liefs10 comments  December 14, 2012

  Oeeeh leuk leuk, doc’s vind ik nog steeds zo gaaf :D  December 14, 2012

  Leuk gecombineerd! Staat je erg goed :-)  December 14, 2012

  Staat je echt heel erg leuk!! Ga ik ook eens uitproberen met mijn Doc’s en een lief jurkje!! Leuk ook van die gedichten. Wel toevallig dat je met je eigen cadeaus naar huis ging haha  December 14, 2012

  Docs zijn echt geweldig! En super leuk van de 105 volgers! Mijn blog is net één jaar geworden, dus ik heb nu ook een winactie! :)


  Daphne

  December 14, 2012

  Dankje! En jij gefeliciteerd met je blog :D


  Esmay

  December 14, 2012

  Ik vind die combinatie van jurkje/schoenen heel tof :D


  Axelle

  December 14, 2012

  wauw dat jurkje staat je echt leuk !  December 14, 2012

  Wat een leuke outfit, je doc’s zijn super, ik ben echt zooo jaloers :’)  December 15, 2012

  Hele schattige outfit, wat ben jij een mooie meid!
  Liefs  December 18, 2012

  [...] taillerokje! Afgelopen weekend droeg ik het rokje voor het eerst. De outfit een beetje lijkt op een van mijn vorige OOTD’s. Voor dit rokje geldt namelijk hetzelfde als voor het hartjes-jurkje dat ik heb: ik combineer hem [...]


*