OOTD || Freezing Cold

Jaaaa, mijn examenweek is voorbij! Eindelijk vrijheid! Niet alles ging zoals ik gehoopt had, maar over het algemeen ben ik best tevreden. Nu kan ik weer lekker gaan bloggen zonder een schuldgevoel te krijgen. :) In mijn vorige post liet ik jullie al zien wat ik online besteld had. De trui en broek van de H&M vond ik tot mijn verbazing zaterdag al in de brievenbus, dus besloten Daphne en ik meteen outfitfoto’s te maken. In de sneeuw weliswaar, wat echt freeeezing cold was!! Gelukkig worden de foto’s er wel heel mooi door, dus ach… ;) Kijken jullie mee?

Trui – H&M || Broek – H&M || Laarsjes – eBay

Zijn jullie proefwerken/examens/tentamens ook voorbij, of zit je er nog middenin?

liefs i

 

Follow on Bloglovin

30 thoughts on “OOTD || Freezing Cold

  1. Broeder H

    Aah kei mooie foto’s! Heel mooi zo met die witte trui in de sneeuw! En vooral die foto met dat kleine rode handje vind ik heel schattig. En ben je nog steeds zelfbruiner-vrij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*