ootd / from flowers to skulls | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
10.05.2013

De ene dag draag ik een bloemenjurkje en de andere dag heb ik zin in mijn skull shirt. Het lijkt zo’n groot verschil, maar ik moet zeggen dat ik bloemenjurkjes vaak wat stoerder combineer, en outfits met mijn skull shirt weer wat schattiger probeer te maken door roze lippenstift te dragen of mijn haren te krullen. De foto’s heb ik alweer een aantal dagen geleden gemaakt. Toen ‘deden’ m’n platforms het nog een beetje, maar nu kan ik ze écht niet meer aan! De rubberen zool van mijn linkerschoen is gewoon van het ene op het andere moment gespleten. Verder waren het gewoon schoenen van slechte kwaliteit. Ik hoop dat ik met mijn nieuwe van Asos.com meer geluk heb! Ennnn.. ik heb ze niet alleen in het zwart, maar ook in het wit besteld! Als het goed is worden ze vandaag bezorgd. Ik moet alleen wel werken dus hopelijk doet een huisgenoot open of kunnen ze bij de buren worden afgeleverd. Goed, even terug naar de outfit. Ik droeg een groene legging van de Tally Weijl. Die kocht ik denk ik meer dan een jaar geleden en ik herinner me ineens dat er allemaal zilveren pailletjes op zaten die ik er vanaf heb lopen knippen. Ik vond de zakken aan de zijkant zo leuk dat ik hem ondanks de pailettjes heb meegenomen. Van een beetje DIY’en ben ik niet vies, dat weten jullie :) Verder draag ik m’n jasje van de H&M, een roze armbandje uit Barcelona en een armbandje dat ik van mama heb gekregen.

Vandaag heb ik ook ein-de-lijk de roze sticker van m’n iPhone af getrokken! Ik was het wel vaker van plan, maar op de een of andere manier was ik er toch een beetje gehecht aan geraakt haha! Dit zijn dus de laatste kiekjes met m’n neon pink iPhone met totaal niet bijpassende blauwe bumper.

Vaarwel lieve platforms. Ik ga jullie denk ik niet missen als ik vanavond in het bezit ben van zowel een mooiere zwarte én witte variant.

Ik droeg geen speciale make-up. Ik deed wel m’n haren in de krul om – zoals ik hierboven ook al vertelde – te compenseren met het doodshoofd ;)

Skull shirt – Kringloop // Legging – Tally Weijl // Jasje – &M // Platforms – eBay // armbandjes – Barcelona en gekregen van mama

Wat vind je van mijn outfit?

Liefs Daphne

Follow on Bloglovin

liefs26 comments  May 10, 2013

  Ik vind het juist leuk de ene keer lekker stoer en de andere keer weer lekker vrouwelijk :)


  Anne Solveig

  May 10, 2013

  Hele mooie outfit. Beetje donker, maar wel leuk! Je haar is heel erg mooi!  May 10, 2013

  Ik vind het erg leuk als je lief en stoer combineerd! My cup of tea :)


  Melissa

  May 10, 2013

  Gaaf tshirt, love it! Dat dunne armbandje vind ik ook erg mooi. :)


  Nena - whatevergivesjoy

  May 10, 2013

  Leuke outfit!


  Sara

  May 10, 2013

  Leuke outfit! Ik houd niet zo van doodskoppen maar je hebt het leuk gecombineerd en die legging is tof!


  Sara

  May 10, 2013

  Leuke outfit!
  Wanneer heb jij die blazer gekocht, en voor hoeveel?
  Vind ‘m echt mooi!
  Sara


  Daphne

  May 10, 2013

  Hoi Sara! Ik kocht hem denk ik al meer dan een jaar terug voor 50 euro. Ik ben dus bang dat ze precies dezelfde nu niet meer verkopen, maar misschien wel iets soortgelijks? :)  May 10, 2013

  heel leuke outfit! :)  May 10, 2013

  leuke outfit, ik vindt trouwens echt dat jij mooie wenkbrauwen hebt haha! XO  May 10, 2013

  Wat een leuke outfit! Je shirt is erg leuk!  May 10, 2013

  Wauw leuk outfitje Daphne!! Die blazer is echt supernice, ben ook benieuwd naar je flatforms:) Ik heb ze ook in het zwart en wit, leve de welvaart haha!  May 10, 2013

  Mooie outfit! Dat roze armbandje is tof :)  May 10, 2013

  Wat een leuke outfit (:!  May 10, 2013

  Staat je super tof!  May 10, 2013

  Leuk meiske,!! Mooie outfit. Je haar zit hier trouwens heerlijk, echt heel mooi!  May 10, 2013

  kan niet wachten om je nieuwe platforms te zien, en vind de broek/legging echt heel tof
  xxx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com


  Angela

  May 10, 2013

  Leuk! Je haar zit mooi hier.
  Ik ben ook weg van platform gympen. Bij de Sacha heb ik toffe gezien met kleurtjes.  May 10, 2013

  Gaaf!  May 11, 2013

  Daphne, de postbode vroeg of je soms een postorder bedrijfje had hahaha. Zet je nog een foto van je nieuwe pattas op sip? Ik ben benieuwd!


  Daphne

  May 11, 2013

  Ik geloof er niks van hahaha! Ik ben je wel heel dankbaar voor het opendoen van de deur :D En ik had er nog niet eens over nagedacht dat onze afkorting sip is. Klinkt misschien een beetje eeh.. sip? Ik weet het niet haha! Mijn nieuwe patta’s komen er in ieder geval zeker op te staan :)


  Robin

  May 12, 2013

  Ik heb de flatforms ook in het wit van asos! Heeeel chille schoentjes haha


  Daphne

  May 17, 2013

  Jaaaa ik heb ze binnen! Ben er ook HEEL blij mee, morgen een outfit ermee online :D  May 13, 2013

  Echt een hele leuke outfit. En ohhh je haar. Ik heb een poosje geleden mijn haar kort geknipt en heb bijna nooit spijt, behalve als ik jouw haar zie (het lijkt zo op dat van mij toen het lang was). Love it!  May 26, 2013

  Awh wauw ik vind je platforms zo tof! Zou je een linkje kunnen sturen met de verkoper?


  Daphne

  May 26, 2013

  Ik geloof dat het deze zijn: http://www.ebay.com/itm/WOMENS-LADIES-LACE-UP-PLATFORM-FLATFORM-LOW-TOP-PUMPS-SHOES-TRAINERS-SIZE-/400446070506?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item5d3c721eea De verkoper is in ieder geval wel hetzelfde :) Maar die van mij vielen al best snel uit elkaar hè? Daarom heb ik die van asos.com nu en die bevallen me al veel beter!


*