Ootd // grandma’s fake fur coat

Eén ding op mijn to do list van dit weekend, was het innemen van de fake fur coat die van mijn oma is geweest. Het was een heel gedoe, met die dikke stof onder de naaimachine, maar het is me gelukt! Hij is nu niet meer te groot, maar nog wel een beetje oversized: precies zoals ik in gedachten had. De stof is heerlijk warm en de capuchon is perfect voor dit koude winderige weer.

Als je benieuwd bent hoe de jas eruit zag voordat ik hem heb ingenomen, kun je dit artikel bekijken. Toen was hij toch écht een beetje te groot! Nu past hij me goed en kan ik er nog even van genieten nu het nog winter is. Hier draag ik hem met mijn high-low skirt van de H&M, een legerprint top (met mickey Mouse erop:D) en zwarte loafers van de Primark.

Vandaag heb ik mijn eerste dag op mijn nieuwe stageplek. Ik ben erg benieuwd, maar heb er wel zin in! Daarna meteen door naar de tandarts en dan met vriendinnen samen eten.

Wat zijn jullie plannen vandaag? En wat vinden jullie van mijn ‘nieuwe’ jas?

liefs d

 

Follow on Bloglovin

25 thoughts on “Ootd // grandma’s fake fur coat

  1. My Linh

    Ohh ziet er super leuk uit! Doet mij een beetje aan roodkapje denken (behalve dat deze zwart is dan.. xD) Super gaaf dat ‘ie “vintage” is :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*