Ootd // green tartan

Vandaag een outfit die ik droeg tijdens een middag werken. Ik werkte een uurtje op de tussenschoolse opvang, lekker overblijven met de kids :) Daarna nog een paar uurtjes op de buitenschoolse opvang. Dus lekker comfortabel en niet teveel poespas, maar wel mijn tartan sjaal om! Onder mijn jas van de H&M droeg ik een trui met wat kleurverloop (ook H&M), mijn zwarte ribbroek van de Primark en mijn dr. Martens.
Vandaag moet ik nog een presentatie geven en heb dan (als ik alles heb gehaald) mijn minor helemaal afgerond! Tot nu toe heb ik alleen maar goede punten terug gekregen. Al m’n harde werk is niet voor niets geweest dus! Vandaag nog even knallen en dan een lang weekend lekker chillen. Heel veel zin in!

liefs d

Follow on Bloglovin

33 thoughts on “Ootd // green tartan

 1. Roos

  Wat een leuke outfit! Eigenlijk heel simpel maar de shawl geeft het net was extra’s. Ik vind je haar trouwens ook heel leuk zitten, cute zo’n klein knotje!

  xo Rosie

  1. Daphne Post author

   JUUN! Haha wat leuk dat je een comment achterlaat, dankjewel! :D Zullen we de trui aankomende maandag allebei aandoen hahah! x

 2. Lana

  Hey, dankje voor je reactie op mijn blog!
  Hahaha, als klein meisje was ik verliefd op mijn olifantenpijpen, maar ik weet niet of ik die comeback wel zie zitten… :p
  xoxo Lana.

 3. Pingback: OOTD || Red Tartan | SISTERSINPARADISE.NL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*