OOTD || Groen en goud | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
27.09.2012

Hier weer een outfitje met een DIY item dat jullie in een van mijn vorige artikels hebben kunnen zien. Dit keer gaat het om het vest! Die zag er eerst namelijk niet zo uit als op deze foto’s. Klik even naar het artikel als je wil zien hoe ik hem heb opgepimpt.
Er zit een foto tussen waarbij ik het vest heb dichtgeknoopt. Dat vond ik toch wat minder leuk staan dus ik heb het vest open gedragen. Hij was echt heerlijk warm en ik vind de groene kleur heel mooi. Ik hou van grote oversized vesten, maar wel in combinatie met wat strakkere kleding zoals mijn witte corset-top en nieuwe zwarte skinny. De skinny zit lekker strak bij m’n enkels en daar hou ik wel van. Hij zit zelfs zo strak dat als ik hem uit wil doen ik hem binnenstebuiten van mijn voeten af moet trekken omdat het anders gewoon echt niet gaat haha! Hieronder zie je een overzichtje van wat ik allemaal precies aan had. Ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden!

Zouden jullie zo’n oversized vest dragen? En op welke manier zouden jullie hem combineren?

Vest – Kringloopwinkel
Corset-top – Bershka
Zwarte skinny – Pull and Bear
Schoenen – Vans
Horloge – Komono
Neon nagellak – Flormar

Follow on Bloglovin

liefs18 comments


  Esmay

  September 27, 2012

  Dat vest ziet er zo heerlijk comfy uit!


  leatherandstyle

  September 27, 2012

  Bedankt voor je berichtje. Super mooie cardigan en dat hoesje van je mobiel is echt <3


  Kelly Te Winkel

  September 27, 2012

  Dat vest heb je zo mooi gemaakt! Echt knap en origineel! Ik vind dat je het vest open en dicht goed kan hebben. Ook vind ik dat je iets wat wijd is moet combineren met een wat strakker item. Ik zal er ook voor gekozen hebben een skinnyjeans te dragen bij dit vest.


  Elle Johns

  September 27, 2012

  Love the teal cardigan and pink nails! :) Your blog is awesome-just became a member/follower of your blog. I hope you'll follow me back and we can keep in touch. Happy Blogging!!!

  

Elle xoxo

  http://www.thehighfeather.com 
  High Feather Twitter
  High Feather Facebook


  Sara

  September 27, 2012

  Zo leuk! Ik heb ook liefst oversized truien gecombineerd met strakke kleding :)x


  Eva

  September 27, 2012

  Mooi!


  A Fashion Moment

  September 27, 2012

  Mooi! Ik vind het vest open ook leuker staan, mooie knopen trouwens!


  Axelle

  September 27, 2012

  erg mooi staat je ook goed !


  Laura.

  September 27, 2012

  Leuke outfit x


  Dianna

  September 27, 2012

  great post, check out my blog to win free JBRAND jeans!

  http://www.adventuresinherstilettos.com


  Littlefashiolista

  September 27, 2012

  leuke outfit! en wat een mooie kleur!  September 27, 2012

  Wat een mooie vest! En prachtige roze nagels :)


  Red Roses Fashion

  September 27, 2012

  mooie outfit! De kleur staat je echt goed!


  Sisters and Sisters

  September 27, 2012

  Leuke vestje en outfit!

  X


  lotte

  September 27, 2012

  wat een leuke outfit! het legerjasje is orgineel van asos ( en is nu daar nog te koop.) Maar ik heb hem gekocht op marktplaats, voor een iets goedkopere prijs!

  liefs, lotte
  penotti


  fashioninfinity

  September 27, 2012

  Staat je super dat vestje en een oversized vest rocks!

  Xx
  Fashioninfinity
  http://www.facebook.com/fashioninfinite


  Martina

  September 27, 2012

  Ik vind dat de kleur van het vest je heel goed staat !


  Sofie Han

  September 28, 2012

  Lovely post :)

  check out mine,if you want
  It's about Once a Week Chic!
  Maybe follow each other if you like?

  Your Princess is in Another Castle


*