ootd // jumper over skirt | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
04.03.2013

Mijn kanten rokje heeft een lange tijd achter in m’n kast gelegen. Ik vond hem prachtig, maar wist gewoonweg niet goed hoe ik hem leuk moest combineren met de kleding die ik had. Toen ik op de blog van Laura twee outfits zag waar ze een soortgelijk rokje (en jurkje) combineerde, gewoonweg met een trui, raakte ik geinspireerd. Zie haar outfits hier en hier. Ik vond het zo leuk staan! Ik werd meteen op ideeën gebracht die van mij weer te gaan dragen. Het rokje en de trui komen van de kringloopwinkel en de schoenen van de H&M. Zo’n rokje kan misschien wat overdressed zijn overdag, maar ik vind dat de trui de look een stuk meer casual maakt. Wat vinden jullie van het dragen van een trui over een rokje/jurkje?

Rokje & trui - Kringloopwinkel // Schoenen – H&M

d

Follow on Bloglovin

liefs20 comments  March 4, 2013

  Lovely <3 wat een mooi rokje.  March 4, 2013

  Ooh dat rokje is echt perfect schattig :D  March 4, 2013

  Zo’n kanten rokje staat je leuk!
  Vind de trui en schoenen ook helemaal leuk! <3  March 4, 2013

  Wat een leuke outfit!


  Sue

  March 4, 2013

  Super toffe outfit as allways!  March 4, 2013

  Ik vind het leuk, mooi rokje ook!  March 4, 2013

  Mooie outfit en mooie krullen :)  March 4, 2013

  Het rokje ziet er zo schattig uit :D is is mooi gecombineerd


  Nena - whatevergivesjoy

  March 4, 2013

  staat jou heel erg leuk!


  roos

  March 4, 2013

  Wat een leuke outfit weer, staat je heel leuk :)  March 4, 2013

  Wauw dat staat echt heel erg leuk!  March 4, 2013

  Ik draag vaak een trui over een rokje, ik vind dat echt super leuk :D
  Staat ook leuk met zo’n kanten rokje :)  March 4, 2013

  Echt een hele mooie outfit!  March 4, 2013

  Oeee lovely!!!! :D  March 4, 2013

  super leuke look, het rokje is inderdaad heel erg mooi
  xx ish
  http://tiny-heart-beats.blogspot.com/


  Nadine

  March 4, 2013

  Superleuke outfit! Als ik hem zou dragen zou ik er lekker comfy all stars onder doen om de outfit minder chic te maken maar dat is mijn smaak! Superleuk gedaan!


  Ianthe

  March 4, 2013

  Leuke outfit!
  Ik heb ook nog een koraalkleurig kanten rokje dat ik al tijden niet meer heb aangehad. Misschien moet ik het ook maar eens proberen te combineren zoals jij! :)  March 4, 2013

  dat rokje is echt prachtig !


  Felicia

  March 6, 2013

  Prachtig! De gehele look is zoooo mooi, zouden jullie haartutorials willen doen (of hebben jullie die al?) echt wauw prinsessenhaar hebben jullie beiden trouwens!


  Daphne

  March 6, 2013

  Dankjewel Felicia! :D Nee, we hebben ze nog niet online staan, maar een tijdje terug heb ik er toevallig al wel een opgenomen. We zijn nog een beetje aan het spelen met het bewerken van filmpjes. Als dit wat beter gaat, willen we er zeker meer gaan maken!


*