OOTD || Lace skirt | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
18.12.2012

DSC_0662 DSC_0654 DSC_0657DSC_0673Taillerokje – Kringloopwinkel || Vest – Kringloopwinkel || Tanktop – H&M ||
Dr. Martens – Martkplaats

Het meest meisjesachtige kledingstuk uit m’n kast? Dit kanten taillerokje! Afgelopen weekend droeg ik het rokje voor het eerst. De outfit een beetje lijkt op een van mijn vorige OOTD’s. Voor dit rokje geldt namelijk hetzelfde als voor het hartjes-jurkje dat ik heb: ik combineer hem graag met wat stoerdere kleren. Achteraf zag ik dat het rokje op bijna elke foto is overbelicht, maar op de eerste zie je gelukkig wel goed hoe hij eruit ziet. Ik kocht hem bij de kringloopwinkel, maar door het labeltje weet ik dat hij origineel bij de H&M divided vandaan komt. Vertel me wat jullie ervan vinden! :)

liefs d

Follow on Bloglovin

liefs9 comments


  Ingeborg

  December 18, 2012

  Leuke outfit ;)  December 18, 2012

  je schoenen staan je zo tof! ze zijn niet mijn smaak maar sommige mensen kunnen het echt hebben! en jij bent er een van


  Daphne

  December 18, 2012

  Wat leuk, dankje :D


  kirsten

  December 18, 2012

  Leuke outfit! (:
  Ik volg je op bloglovin’

  Liefs, Kirsten


  Daphne

  December 18, 2012

  Dankje Kirsten! En bedankt voor het volgen, super om te horen :D


  Esmay

  December 18, 2012

  Wat een tof rokje :D  December 18, 2012

  Wauw, I like :D


  Marleen

  December 18, 2012

  Leuke outfit! En wat heb je prachtig haar zeg! Wauw! xliefs  December 20, 2012

  Wat een supermooie outfit! Liefs

  ps; weetje, ik vind je qua uiterlijk echt heel erg op Alison van Pretty Little Liars lijken, hihi.


*