ootd / last (proper) sushi date | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
09.12.2013

Deze outfit is alweer van een tijdje terug, is erg simpel én het zijn spiegelfoto’s, maar toch wilde ik ‘m nog graag met jullie delen :) Ik droeg deze outfit toen ik sushi ging eten met Moniek en Femke en het was (natuurlijk) weer erg lekker. Zoals jullie misschien weten eet ik ongeveer twee jaar geen vlees meer, af en toe nog wel vis. Toch zat ik er de laatste tijd steeds meer aan te denken om ook geen vis meer te eten. In Utrecht eet ik het sowieso niet, maar als ik dan weer bij m’n ouders ben kan ik zo tien crackers met gerookte zalm naar binnen werken :P Maar goed, ik heb nu dus al een tijdje geen vis meer gegeten! Gelukkig is er nog een vegetarische variant, maar toch; sushi, ik ga je missen :(
IMG_6593
IMG_6596
Unknown

Blazer – Forever21 / shirt – Zara / broek – NewLook / schoenen – Converse

Follow on Bloglovin

liefs0 comments


*