29th April 2013

ootd / le louvre

Een beetje later dan mijn bedoeling was, maar bij deze dan toch nog een ‘outfit of the day’ van Parijs! Zoals ik jullie een tijdje terug al vertelde (en liet zien in dit filmpje) ben ik twee weken geleden een weekendje naar Parijs gegaan om een vriendin op te zoeken. Benieuwd naar wat ik droeg op onze enige volle dag?

Ik droeg mijn nieuwe jas van eBay, paarse blouse en beanie van de H&M, broek van New Look, Converse gympen en Forever21 zonnebril. De tas is ook nieuw en heb ik van boohoo.com. Ik vind ‘m heel erg leuk, maar de stiksels bij de hengsels begonnen al heel snel flink los te laten. Chill als je met haast over het station heen rent en vervolgens je tas op de grond sodemietert :’). Ik ben deze week dus even naar de schoenmaker gegaan en hij heeft alles weer mooi op z’n plek kunnen ┬ástikken, en dat voor maar 5 euries! Niet slecht! Nu maar hopen dat hij nog lekker lang mee gaat :)

Hebben de meiden die naar de Beautygloss party zijn gegaan het naar hun zin gehad? Daphne en ik in ieder geval wel! We hebben hier en daar nog wel een paar van jullie bloggers gespot, maar we waren eigenlijk een beetje te zenuwachtig om op mensen af te stappen. Achteraf toch wel heel jammer! Goed, ik hoop dat iedereen een geweldige dag heeft gehad :)

Follow on Bloglovin

20 thoughts on “ootd / le louvre

  1. Irene Post author

   Haha nee we vonden het juist heel gezellig om met je te kletsen! :D Je moet alleen wel de moed hebben om op iemand af te stappen maar dat deed jij gelukkig bij ons :) Dankjewel Tineke! x

 1. Denise

  Het was zeker erg leuk op de beautygloss party! Komt er nog een filmpje van op jullie blog? Ik zag jullie nog, en later heb ik m’n labello lippenbalsem nog ingeruild bij jullie voor een greenland. Jullie stonden volgens mij op het punt om weg te gaan. Vond jullie erg aardig en de lippenbalsem van greenland bevalt me erg goed! Dankjewel!

  1. Irene Post author

   Super om te horen dat je tevreden bent met je Greenland lipbalm :D Heb je je oude niet voor niets omgewisseld haha! Hoogstwaarschijnlijk komt het filmpje online op de blog, maar dat duurt nog wel even denk ik. Fijn dat je het naar je zin hebt gehad en super leuk dat je een comment achterlaat!! xxx

 2. Priscilla

  Wat een vette zonnebril! Je ziet er super stoer uit trouwens!

  Enter my Ugg giveaway! http://www.fashionablepris.blogspot.com

  X Pris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*