ootd / leopard slip-ons | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
16.12.2013

Ik zag deze schoenen bij de Youtuber idressmyselff en was op slag verliefd! Zulke slip-on schoenen had ik al een tijd niet meer gezien.. Ik wist niet waar ze ze vandaan had, maar verwachtte dat ze erg duur zouden zijn. Na wat research kwam ik erachter dat ze gewoon van H&M waren! Zoals je waarschijnlijk al dacht, duurde het niet lang voordat ik ze online had besteld :P Later op Pinterest kwam ik de slip-on schoen steeds vaker tegen en daar zag ik dat Givenchy hele mooie maakt. Maar voor nu houd ik het toch even bij mijn cheape H&M’etjes :) Wat vinden jullie?
IMG_7169
Unknown
IMG_7178

Broek – Zara / trui – Primark / schoenen – H&M / horloge – Michael Kors

Follow on Bloglovin

liefs7 comments  December 16, 2013

  Leuke outfit!


  Anne Solveig

  December 16, 2013

  Leuke schoenen! En je haar is mooi!  December 16, 2013

  Super leuke outfit, simpel maar erg mooi. Je schoenen maken het helemaal af!
  Liefs  December 16, 2013

  Staat leuk, ze passen goed bij je outfit! (:


  Nanda

  December 16, 2013

  Leuke schoenen! En fijn dat ze gewoon bij H&M te koop waren.  December 16, 2013

  heel leuke outfit! love the shoes!  December 16, 2013

  Super mooie schoenen, staat mooi bij je outfit :)


*