OOTD || Light blue | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
05.10.2012

Gisteren droeg ik voor het eerst mijn lichtblauwe jasje dat ik een aantal weken terug al had gekocht. Ik wist steeds niet hoe ik hem moest combineren, dus bleef hij maar in m’n kast hangen. Nu was ik vastberaden een leuke outfit ermee te bedenken. Doordat de kleur van het jasje zo opvallend is, heb ik gekozen om hem te combineren met zwart en wit. Het jasje is best wel wijd, dus mocht de onderkant lekker strak en kort vond ik ;) Toen mijn lippen rood gemaakt en mijn rode armbandje uit Barcelona om.. en klaar!
Het viel eigenlijk best wel mee. Wat vinden jullie van de outfit?

Jasje – Kringloopwinkel
Corset-top – Bershka
Taillerokje – H&M
Schoenen – Vans

 
Follow on Bloglovin

liefs16 comments  October 5, 2012

  Leuk, de blouse is mooi!  October 5, 2012

  Heel erg leuk!  October 5, 2012

  Thanks :)  October 5, 2012

  wat een super leuke outfit <3


  Esmay

  October 5, 2012

  Leuk outfitje! Staat je ook goed :D  October 5, 2012

  Leuke outfit! En mooi gecombineerd met dat blauw, wit en zwart.  October 5, 2012

  Wat een leuk jasje, echt een leuke outfit!


  Dainty Little Moonbeams

  October 5, 2012

  De foto's zijn echt prachtig en dat jasje is zo leuk :D!
  Hier zie ik mezelf ook wel in rondlopen.

  PS: Mijn zus en ik zijn een paar weken geleden een blog begonnen. Het zou ons oneindig blij maken als jullie een kijkje zouden willen nemen, want het is nogal lastig om volgers van de juiste doelgroep te bereiken. Heel erg bedankt en sorry voor de *commercial* :)
  http://www.daintylittlemoonbeams.tk  October 5, 2012

  so gorgeous! love your lip colour!

  lots of love from the c&p girls,
  casper&pearl blog
  xx  October 5, 2012

  Mooi hoor die lipstick!

  Ik vind jullie blog echt zo leuk :)  October 5, 2012

  Dankje Martina, superleuk om te horen :D  October 5, 2012

  leuk jasje! mooi kleurtje vooral, lekker vrolijk:) xo  October 5, 2012

  Goooorgeous!!!  October 5, 2012

  Gaaf jasje! Lekker vrolijk is die :)  October 7, 2012

  Wat tof dat je zo'n mooi jasje bij een kringloopzaak hebt kunnen vinden! Ik vind echt nooit iets leuks bij de kleding in kringloopwinkeltjes, buh. De kleur van je lippenstift staat ook echt heel leuk bij de kleur van het jasje! :)


  Lisa

  October 8, 2012

  Hele leuke outfit :)


*